- 116
- 40
- 28
Erkeğim ben dostum 😁Fatma ahshhshs kime aldın la dost ben de multi ile kız kankama çektim 500 ahshhsh
Erkeğim ben dostum 😁Fatma ahshhshs kime aldın la dost ben de multi ile kız kankama çektim 500 ahshhsh
460 oldu yine hala umut varDediğimi yapsan Avustralya iy 5 korner kullandı bile 3 kalıyordu 7.5 üst 2 orandı şimdi 9.5 üst 1.25 oran
Bakiye yine 570 oldu. Bakalım bu defa daha yukarıya atabilecek miyim acaba?460 oldu yine hala umut var
Hiç Bi şart yok kanka. Şu ana kadar aksini söyleyen de olmadı.Spor da oran sârti var mi la
Oran hesabı yapmadan Bi kupon yaptım. Eğer gelirse kasa 999 TL 99 kuruş oluyor. Bu ne şans akmPakistanin golune girdim ozaman 4 orandan
Bende kendi paramla girdim 150 tl bakmPakistanin golune girdim ozaman 4 orandan
Istatisliklere baktin da simdi sahada yatiyolar galiba pen6 olmadigi surece ikisi de hic bisey atamazBende kendi paramla girdim 150 tl bakm
Şans ustaIstatisliklere baktin da simdi sahada yatiyolar galiba pen6 olmadigi surece ikisi de hic bisey atamaz
Bu pakistan atsın gelsin bide bana atsın bu nasıl bi amatörlüktürOran hesabı yapmadan Bi kupon yaptım. Eğer gelirse kasa 999 TL 99 kuruş oluyor. Bu ne şans akm
Ben Pakistan maçına 4.5 alt aldımBu pakistan atsın gelsin bide bana atsın bu nasıl bi amatörlüktür