- 1,449
- 431
- 83
Ödeme geldi beyler atm den yatırdılar
Yapıyorsite odeme yapiyormu arkadaslar
Dost çekenler var ama yanlışlık olmasın bilgilerdeIsleminiz onaylandi diyor sonra iptal ediyorlar dunden belli 20kez iptal edildi odeme yokll
Arkadaşımda çekti ziraatle 2 saatte falan gelmiş kesinti olmamış net 100 gelmisDost çekenler var ama yanlışlık olmasın bilgilerde
Bende bekliyorum dost şuan itibari ile 2 saat oldu bekliyorumArkadaşımda çekti ziraatle 2 saatte falan gelmiş kesinti olmamış net 100 gelmis
Herkes 2 saat 4 saat arası yazmış 4 saati bulmaz heraldeBende bekliyorum dost şuan itibari ile 2 saat oldu bekliyorum
Çik yeniden gir değişik bı site orasıÇekimde iptal edildi diyor para ortada yok
Banada ip cikismasi deyip bakiye yi sildi hayatım da ilk defa ismini duyduğum site ip cikismasi diyor dostum 10 kişi de 1 kişi ye gönderiyorlarSiteye giremiyorum olacak iş değil para beklerken şaka gibi
Banada aynısını yaptı ibneler bu site copmus 2 kişiye gönderip göz boyuyor ibnelerBanada ip cikismasi deyip bakiye yi sildi hayatım da ilk defa ismini duyduğum site ip cikismasi diyor dostum 10 kişi de 1 kişi ye gönderiyorlar
Bence sende problem var %90 herkes ödeme almışAdmin Allah aşkına konuyu kapat küfür edicem dünkü site ip çakışması diyor
Nasıl bende var teli daha dün aldım yeni üyeliğin yeni ne ip çakışması 20 yıldır oynuyoruz 2 yıldır değil dostumBence sende problem var %90 herkes ödeme almış