- 34,552
- 19,151
- 113
Neden sürekli bonus bakiyesinde para on katı oynadım bakiye 120 hala bonus bakiyesi
Beklemede suanStres çekim noldu senin geldimi
Youwinden verdik bakalım çekim 15 TL bonusu 480 yaptık yatacakmi , buraya üye olduk daha canlıya bile baglanamadim ümidim burdan Yok eğer sana yada başkasına yatırım yaparsalar denicem şansımı yatarsa yazarsin Stres sen,tmmBeklemede suan
Dost canlı destekmi aktardı ana bakiye paranı bnmde 115 oldu bonusta hala cwp verirsen sevinirimCekim talebi verdim beyler bakalim gelecekmi
Aynen yaziyorsun aktariyirDost canlı destekmi aktardı ana bakiye paranı bnmde 115 oldu bonusta hala cwp verirsen sevinirim
5 kez.ipptal.ettiler tum.bilgiler dogru.oldugu.halde bakalim pes.etmek yok
Ya dost bari siteden sen bir herhangi slotun linkini atıver bari kimse oralı bile olmadı. Herkes kendini düşünüyor bu kadarda olmaz . yazıklar olsunDost canlı destekmi aktardı ana bakiye paranı bnmde 115 oldu bonusta hala cwp verirsen sevinirim
Sitede slot oyunu 0 olarak gorunuyorYa dost bari siteden sen bir herhangi slotun linkini atıver bari kimse oralı bile olmadı. Herkes kendini düşünüyor bu kadarda olmaz . yazıklar olsun