Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Siber Suçlar İfadeye Çağırdı

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,753
7,299
113
yakın zamanda havale attınız mı yoksa payfix mi uygulamadan eşya sattım deseniz kurtarır belki
artık havale olup olmaması önemsiz . devlete para lazım bu cezaları yazmıyorlardı artık burayı gelir kapısı bellediler. kripto payfix papara havale falan farketmiyor yani. kriptodan bile ceza yiyenlerin olduğğu yerde gerisi mühim değil.

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
443
427
63
artık havale olup olmaması önemsiz . devlete para lazım bu cezaları yazmıyorlardı artık burayı gelir kapısı bellediler. kripto payfix papara havale falan farketmiyor yani. kriptodan bile ceza yiyenlerin olduğğu yerde gerisi mühim değil.
kriptodan nasıl yeniyor ki isim vs yok düz adres var

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,753
7,299
113
Öyle bişiy yerlermi bilmiyom valla cok moralim bozuldu bigün olcağını biliyodum ama böyle pat diye oluncada insan kötü oluyor
kanka sakin olucaksın max olacak olan para cezası sakin kalırsan ondan da yırtarsın sunu sorarlarsa sunu derim bunu sorarlarsa bunu derim diye fazla düşünme düşünürsen daha kötüsü olur sen bu konularla ilgin olmadıgını inatla diret bi şekilde çıkarsın gelince yaz tecrübeni allah kolaylık versin

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,753
7,299
113
kriptodan nasıl yeniyor ki isim vs yok düz adres var
o sana öyle geliyor sportsbetio yatırım çekim sadece kripto ama 2 sene önce işlem yapmışları bile çağırıyorlar. tr binance falan kullandıysan ismin cismin bbelli ayrıca sadece adres diye bişey yok orada. global binance kullanıırsan belki başın ağrımaz.

Kadir0127

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,379
1,704
113
An itibari ile benide karakola çağırdılar iş çıkısı karakola gidecem ne yapmam gerekiyor arkadaşlar duyunca bile çok kötü oldum orda napacam bilmiyom. Bide bana ulaşamamışlar önce eşimi aramışlar zaten herşey berbattı bide üstüne bu geldi
Geçmş olsn dost
Online oyun alıp yükseltip satıom dedim
Hesapal.com diye bi siteyide örnek verdim

Oraya yollamşmdır dedim

Bişey çıkmadı

eyesofshadow

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,591
1,807
113
kanka sakin olucaksın max olacak olan para cezası sakin kalırsan ondan da yırtarsın sunu sorarlarsa sunu derim bunu sorarlarsa bunu derim diye fazla düşünme düşünürsen daha kötüsü olur sen bu konularla ilgin olmadıgını inatla diret bi şekilde çıkarsın gelince yaz tecrübeni allah kolaylık versin
Hocam para cezasıda sıkıntı nasıl ödim onu zaten kıt kaanat geçiniyoz

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
596
1,173
93
Ya biz yabancı numaraları direkt filtreliyoruz bu nasıl bir numara arıyor bari bilgimiz olsun

Mayko78

Karakter önemli Mesele yeğen Satılık olan çok.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,402
12,224
113
Beyler bukadar pipirikliyseniz illegal kovalamycaksnz fırında ekmek satmıyoruz farkına varın ona göre böyle durumlarda kendinizce sağlam ifade ediniz