- 443
- 427
- 63
Ben havale kullanmam hocam kripto payfix papara genelde payfix
kriptoyu bulmaları zor genelde de papara kiralayanlar yakalanıyor geçmiş olsun
Ben havale kullanmam hocam kripto payfix papara genelde payfix
artık havale olup olmaması önemsiz . devlete para lazım bu cezaları yazmıyorlardı artık burayı gelir kapısı bellediler. kripto payfix papara havale falan farketmiyor yani. kriptodan bile ceza yiyenlerin olduğğu yerde gerisi mühim değil.yakın zamanda havale attınız mı yoksa payfix mi uygulamadan eşya sattım deseniz kurtarır belki
Öyle söyleyince korktum bende zaten ortalık karışık başka bi mevzun vardır belki ifade vermen gerekiyordur içini ferah tutDetay söylemedi acil gelmeniz lazım dediler
Bu sistemi yapıpta yakalanmayan çok nadir ha banka hesaplarını vermişsin ha paparayı papara işini veriyo en başta devlete bunu ayıkınca zatenkriptoyu bulmaları zor genelde de papara kiralayanlar yakalanıyor geçmiş olsun
kriptodan nasıl yeniyor ki isim vs yok düz adres varartık havale olup olmaması önemsiz . devlete para lazım bu cezaları yazmıyorlardı artık burayı gelir kapısı bellediler. kripto payfix papara havale falan farketmiyor yani. kriptodan bile ceza yiyenlerin olduğğu yerde gerisi mühim değil.
kanka sakin olucaksın max olacak olan para cezası sakin kalırsan ondan da yırtarsın sunu sorarlarsa sunu derim bunu sorarlarsa bunu derim diye fazla düşünme düşünürsen daha kötüsü olur sen bu konularla ilgin olmadıgını inatla diret bi şekilde çıkarsın gelince yaz tecrübeni allah kolaylık versinÖyle bişiy yerlermi bilmiyom valla cok moralim bozuldu bigün olcağını biliyodum ama böyle pat diye oluncada insan kötü oluyor
o sana öyle geliyor sportsbetio yatırım çekim sadece kripto ama 2 sene önce işlem yapmışları bile çağırıyorlar. tr binance falan kullandıysan ismin cismin bbelli ayrıca sadece adres diye bişey yok orada. global binance kullanıırsan belki başın ağrımaz.kriptodan nasıl yeniyor ki isim vs yok düz adres var
Geçmş olsn dostAn itibari ile benide karakola çağırdılar iş çıkısı karakola gidecem ne yapmam gerekiyor arkadaşlar duyunca bile çok kötü oldum orda napacam bilmiyom. Bide bana ulaşamamışlar önce eşimi aramışlar zaten herşey berbattı bide üstüne bu geldi
Hocam para cezasıda sıkıntı nasıl ödim onu zaten kıt kaanat geçiniyozkanka sakin olucaksın max olacak olan para cezası sakin kalırsan ondan da yırtarsın sunu sorarlarsa sunu derim bunu sorarlarsa bunu derim diye fazla düşünme düşünürsen daha kötüsü olur sen bu konularla ilgin olmadıgını inatla diret bi şekilde çıkarsın gelince yaz tecrübeni allah kolaylık versin
Özel cep numarasından aradılar hocamYa biz yabancı numaraları direkt filtreliyoruz bu nasıl bir numara arıyor bari bilgimiz olsun
Yedik bizde kriptodan dost her türlü patlatıyorlarkriptodan nasıl yeniyor ki isim vs yok düz adres var
hocam krıptodan bılgın olsun senın gıbı binler kişiyi çağırıyolarBen havale kullanmam hocam kripto payfix papara genelde payfix
Sapsapım nabtn son durum neYedik bizde kriptodan dost her türlü patlatıyorlar
Maykom bekliyoz hala bişey gelmediSapsapım nabtn son durum ne
İnsallahda gelmez agacım kazasız belasız kaybolur giderMaykom bekliyoz hala bişey gelmedi
Ne olacaksa olsun dost ne yapalım 🤷🏽♂️İnsallahda gelmez agacım kazasız belasız kaybolur gider
bilmiyordum ya geçmiş olsun gelince ne dedin ifadedeYedik bizde kriptodan dost her türlü patlatıyorlar