- 19,288
- 9,849
- 113
Zarar çoksa niye kuponu atıp mutlu oldunDağıtım yok zarar çok iyi geceler
Zarar çoksa niye kuponu atıp mutlu oldunDağıtım yok zarar çok iyi geceler
Patlatacaksan helal olsun 🤣Hangi site onu söyleseydin bari
Reis nasıl ama 2500 tl1 sayıdan gidiyor maçı izliyorum TT cup YouTube Dan 9-7 önde 1 sayı alıp 10 yapsa matematiksel won olacak 4-0 seri yiyip 74.5 üst verdiğim maçı 74 de bitirtiyor hahahahah ben yatıyorum yoksa teli kiricamBana geldi seni bilmem
Sen harbi o zekayla bu yaşa iyi gelmişsin .dTelefonuna kullanım şekline telefonunun görünüm şekline ve en sonunda böyle görürken nasıl zarar görmediğini merak ettiğim gözlerine selamımı iletiyorum
Bana bi süre kupon maç filan demeyin yaa kg alıyorum 3-4 gol oluyor üst alıyorum 1-1 bitiyorReis nasıl ama 2500 tl1 sayıdan gidiyor maçı izliyorum TT cup YouTube Dan 9-7 önde 1 sayı alıp 10 yapsa matematiksel won olacak 4-0 seri yiyip 74.5 üst verdiğim maçı 74 de bitirtiyor hahahahah ben yatıyorum yoksa teli kiricam
İşine bak yavrumSenin harbi o zekayla bu yaşa iyi gelmişsin .d
Forum onu o hale getiriyor onu anlayacak kadar da mi beynin yok be kardeşimTelefonuna kullanım şekline telefonunun görünüm şekline ve en sonunda böyle görürken nasıl zarar görmediğini merak ettiğim gözlerine selamımı iletiyorum
Attığım ve yazdığıma bak bunun ötesi yokBana bi süre kupon maç filan demeyin yaa kg alıyorum 3-4 gol oluyor üst alıyorum 1-1 bitiyor
Baktım ve bi skm anlamadım iyi geceler bizde şans filan yokAttığım ve yazdığıma bak bunun ötesi yok
Bak 3-11 11-9 11-9 3 set bitiyor total 54 çıkmış ben 74.5 üst oynadım son set geride olan 10 sayı alıp kaybetse bile wonken 9-7 önde olup 4-0 Seri yiyip maçı kaybediyor ve Total sayı 74 de kalıyor neyse iyi gecelerBaktım ve bi skm anlamadım iyi geceler bizde şans filan yok
Klasik masa tenisiReis nasıl ama 2500 tl1 sayıdan gidiyor maçı izliyorum TT cup YouTube Dan 9-7 önde 1 sayı alıp 10 yapsa matematiksel won olacak 4-0 seri yiyip 74.5 üst verdiğim maçı 74 de bitirtiyor hahahahah ben yatıyorum yoksa teli kiricam
Kanka maçı izliyorum YouTube canlı yeminle adam smaclari vurdu karşıda ki öyle toplar çıkardı ki şike falan yok gibi geldi bilmiyorum sıyırıcam kafayı az kaldıKlasik masa tenisi
Masa tenisi oynuyorsan ağır kumar bağımlısı olmuşsun kanka ne yazikki bunlara kafayı takarsan kafayı yersinKanka maçı izliyorum YouTube canlı yeminle adam smaclari vurdu karşıda ki öyle toplar çıkardı ki şike falan yok gibi geldi bilmiyorum sıyırıcam kafayı az kaldı
Hangimiz değiliz kiMasa tenisi oynuyorsan ağır kumar bağımlısı olmuşsun kanka ne yazikki bunlara kafayı takarsan kafayı yersin
Bende oyleyimde kanka masa tenisi farklı bı seviye ya daha da çok sabırsız yapıyor adamiHangimiz değiliz ki