Çorbada 100 lira25 veya 50 tlyi gecerse o değildir ama geçmezse bilki odur memom
Netkeree net çorbacı gene geldi başımıza 😁😁
Enflasyon uctu gitti dogru kanka😁Çorbada 100 lira aw
Brentford olmadığını kanitlamak için kelle başı 200 ateslemesi lazım artikEnflasyon uctu gitti dogru kanka😁
Hahaha😁😁😁Brentford olmadığını kanitlamak için kelle başı 200 ateslemesi lazım artik
Atsınlar kanka kupon bunun değil zatenneyse ben sessiz bakım sayı atıyo habire bunlar
Bro brentford 5k lkazanc veren kupona 1 kiaiye 25 cekilisi aciyordu bu onada kiyamiyor bnce o deil.bazi insanlar boyle paylasmayi sevmiyorlar yapicak bisey yok bol sans dile gec yada slm verme olsun bitsin 😁Brentford olmadığını kanitlamak için kelle başı 200 ateslemesi lazım artik
Hahahhwgeg3g33vvevevvevgegegehhehqhwhehbebsumarım yatarsın bol şanslar brentford
Gelseydi atardık neki be ablacim5 kişi 35 yollarda kesintiyle 25 TL kalır, 2 ekmek alırız
Saygılı bir konu olursa sevinirim. Ukalaca ve sinirlendirici ''yazılarınızı' hiç umursamıyorum. Dağıtım ''yapmadığım'' için sevilmem biliyorum. Konuya ''takip gelmesin'' şart değil. Bol şanslar.Saygılı bi konu olursa sevinirim ukalaca ve sinirlendirici yazilariniz hiç umursamıyorum dağıtım yapmadım için sevilmem biliyorum konuya gelmesin takip.sart değil.bol şanslar
Sweeet bonanza 1000 özledik be reissss götür bizi maziye hadi yavrumGelseydi atardık neki be ablacim
Bro ben cok kazandigini gordum daha kimseye 1 lira attigini gormedim.paylasmak guzeldir 30000 kazaninca 1 2 kisiye 300 500 atman seni batirmaz be zaten oynayip kaybedicen.dagitim tarlaya bugday ekmek gibi bisey gun gelir hasat edersin.neyse sansin bol hersey gonlunce olsnGelseydi atardık neki be ablacim