- 572
- 920
- 93
Aynen ama yeni değilsen çıldırmıssın dostum,
Aynen ama yeni değilsen çıldırmıssın dostum,
@İmParaThor @Hayat1kumar adam bedava kupon takip ettirdi bana şaka gibi ne sözüm var diyo bide ilk defa böyle bişey başıma geldi hee Antepli millete yapıyo dedim adını çok aldım başıma geldiNe so,u var hayırdır kardo
Bol şanslar dostŞans bizimle olsun özel mesajlara cevap vermiyom
Kardeş bu ark pek paylaşımcı deil zaten ben onu biliyorum para için takip etmedimki oda kimseye takip edin demedi atmak zorunda deil.bak bı kupon daha atmış onuda takip edicem bizde sans var ama para yok onda para var sans yok belki faydamız dokunur 😁@İmParaThor @Hayat1kumar adam bedava kupon takip ettirdi bana şaka gibi ne sözüm var diyo bide ilk defa böyle bişey başıma geldi hee Antepli millete yapıyo dedim adını çok aldım başıma geldi
Bunada bol sansŞans bizimle olsun özel mesajlara cevap vermiyom
Kanka sayfa başına gel benim ilk yorumuma bak birde onun verdiği cevap bak haksızsam suscamKardeş bu ark pek paylaşımcı deil zaten ben onu biliyorum para için takip etmedimki oda kimseye takip edin demedi atmak zorunda deil.bak bı kupon daha atmış onuda takip edicem bizde sans var ama para yok onda para var sans yok belki faydamız dokunur 😁
BakimKanka sayfa başına gel benim ilk yorumuma bak birde onun verdiği cevap bak haksızsam suscam
Eyvallah dost doğru tespitKardeş bu ark pek paylaşımcı deil zaten ben onu biliyorum para için takip etmedimki oda kimseye takip edin demedi atmak zorunda deil.bak bı kupon daha atmış onuda takip edicem bizde sans var ama para yok onda para var sans yok belki faydamız dokunur 😁
Evet doğru kusura ok demiş sana.Kanka sayfa başına gel benim ilk yorumuma bak birde onun verdiği cevap bak haksızsam suscam
Ne diyim inşallah yatsın beter olsun böyle yalancı tipleri hiç sevmiyorum paranın esiri olmuş bunlar Antepli 1 bu 2 belli oldu ardaşa güvenmeyin @Shellac konu kilit reisEyvallah dost doğru tespit
Dur bro adamın kuponu gotten nefes alıyor zaten cokda basmış.bugun atmaz yarın bigun başka bı şekilde diner belki sana inşallah kaybedersin hos deil.Ne diyim inşallah yatsın beter olsun böyle yalancı tipleri hiç sevmiyorum paranın esiri olmuş bunlar Antepli 1 bu 2 belli oldu ardaşa güvenmeyin @Shellac konu kilit reis
İnşallah yatar inşallahDur bro adamın kuponu gotten nefes alıyor zaten cokda basmış.bugun atmaz yarın bigun başka bı şekilde diner belki sana inşallah kaybedersin hos deil.
Beter olsun hhahash 🤣🤣🤣🤣Dur bro adamın kuponu gotten nefes alıyor zaten cokda basmış.bugun atmaz yarın bigun başka bı şekilde diner belki sana inşallah kaybedersin hos deil.
Hemen 3luk yedi kamiller ne güzel fark 6 olmustuBeter olsun hhahash 🤣🤣🤣🤣