- 9,078
- 4,690
- 113
Dostum 25 k 15 20 k cebine atsın anlık bu bir anda gidebilirYani iyi kasa var devam edilebilir bence 1 adım daha @SİEMPLE GANADOR
Dostum 25 k 15 20 k cebine atsın anlık bu bir anda gidebilirYani iyi kasa var devam edilebilir bence 1 adım daha @SİEMPLE GANADOR
afiyet olsun reisCekim verdik 33k
Iyi yaptin dostum dogru olan buydu kazancın daim olsun dostumCekim verdik 33k
En iyisini yaptın tebriklerCekim verdik 33k
Hayırlı olsunCekim verdik 33k
Dostum yanlış anlamazsan takip edenlerden ufak bi dağıtım yapmayı düşünüyor musun durumu olmayanlara da kupon parası çıkmış olurCekim verdik 33k
en iyisini yaptın tebrikler dostumCekim verdik 33k
Tebrikler reis enazindan birimiz kazandı tayfadanCekim verdik 33k
Adam baştan belirtmiş karşılıksız takip edin diye çıkmaz bence umarım yanilirimDostum yanlış anlamazsan takip edenlerden ufak bi dağıtım yapmayı düşünüyor musun durumu olmayanlara da kupon parası çıkmış olur
Dostum soruyorum yanlış bişi söylemiyorum ihtiyacı olmayan adamın burda ne işi varAdam baştan belirtmiş karşılıksız takip edin diye çıkmaz bence umarım yanilirim
Şampiyon Beşiktaş sakin ol kralNeyse beyler herkese iyi geceler adam dağıtım dememiş borcu harcı vardır üstüne gitmeyin Allah'a emanet
Bol şanslar, boş yapmıyorumTakip etmek isteyen edebilir boş yapanlar yazmasın 😄 bol sansınız olsun canlar