- 4,992
- 15,779
- 113
Ben napam la sigara 10 euro burada
Ben 16 dan 26 yaşıma kadar içtim. Sonra 4 yıl ağzıma sürmedim. Şimdi son 2-3 aydır günde yaklaşık 2 paket içiyorum. Her şeyi saldım. Ne olacaksa olsun diyorum. Hayatın herhangi bir anlamı olduğunu da düşünmüyorum artık. En azından bir dine inanabilseydim bu kadar salmazdım23 yaş 10 yıllık tiryakilik biteli 2 ay oluyor
avrupa ülkeleri sigara kullanımını azaltmak için tedbirler alıyor zaten uyuşturucu ve alkolün su gibi tüketildiği hollanda mesela önümüzdeki yıllarda süpermarketlerde vs. sigara satımını yasakladı belli yerlerde satılacakmış sadece ek vergiler vs. koyup fiyatını daha da artıracaklarBen napam la sigara 10 euro burada
nasıl veya ne düşündüğünğn önemi yok vücuduna aldığın zehir ve zararlı olduğu gerçeğini değiştirmezBen 16 dan 26 yaşıma kadar içtim. Sonra 4 yıl ağzıma sürmedim. Şimdi son 2-3 aydır günde yaklaşık 2 paket içiyorum. Her şeyi saldım. Ne olacaksa olsun diyorum. Hayatın herhangi bir anlamı olduğunu da düşünmüyorum artık. En azından bir dine inanabilseydim bu kadar salmazdım
Hayattan umudunu kaybetmiş insanlar acaba sigaradan kanser olur muyum diye düşünmezler. Ancak hayata pozitif bakabiliyorsan sigarayı bırakabilirsin. Adam kendisini dünyaya köle diye gelmiş olarak görüyorsa bu adama sigara sağlığa zararlı demek komik olur. Hayatı ne kadar değerli ki zaten
Yani senin aeilende veya cevrende sigara alkol veya uyusturucu icen kimse yok icenlede sadece mrb mrb.sen boyle bi hayattami yasiyorsun yani suan?hadi uyusturucuyu anlarimda sigara ve alkolu baban kullanmazsa kardesin kullanir o kullanmazsa amcan dayin kullanir arkadasin kullanir mrb mrb bumu muhabbetinnasıl veya ne düşündüğünğn önemi yok vücuduna aldığın zehir ve zararlı olduğu gerçeğini değiştirmez
sigara, alkol ve uyuşturucu içmeyin içirtmeyin içenle de gerçek hayatta muhattap olmayın en fazla merhaba merhaba
Dostum diyorum ya. Ben neden bu dünyadayım neden yaşıyorum ki psikolojisindeki bir insan, hayattan umudunu kaybetmiş veya borç batağındaki bir insan sigaranın zararını falan düşünmez. Böyle insanlara sigaranın zararlarını anlatmak zaten komik. Bunu herkes biliyor. Adam dalga geçer hadi ya gerçekten zararlı mıymış diyenasıl veya ne düşündüğünğn önemi yok vücuduna aldığın zehir ve zararlı olduğu gerçeğini değiştirmez
sigara, alkol ve uyuşturucu içmeyin içirtmeyin içenle de gerçek hayatta muhattap olmayın en fazla merhaba merhaba
Geri başla reis siktir et23 yaş 10 yıllık tiryakilik biteli 2 ay oluyor
ben gettoda büyüdüm uyuşturucunun içinde çok şükür ordan kurtuldum temiz bir yerde ağzıma sürmedim ama çok teklif eden oldu sırtımı çevirdim hep evet ailemde alkol yok uyuşturucu yok sigara yok sigara içen 2 arkadaşım var çok sık görüşmüyorum sigara havası solucağıma temiz oksijen solurum daha iyiYani senin aeilende veya cevrende sigara alkol veya uyusturucu icen kimse yok icenlede sadece mrb mrb.sen boyle bi hayattami yasiyorsun yani suan?hadi uyusturucuyu anlarimda sigara ve alkolu baban kullanmazsa kardesin kullanir o kullanmazsa amcan dayin kullanir arkadasin kullanir mrb mrb bumu muhabbetin
hatta o sigara içen iki arkadaşla buluşcağım zaman telkinliyorum sigarasını az ötede içiyorben gettoda büyüdüm uyuşturucunun içinde çok şükür ordan kurtuldum temiz bir yerde ağzıma sürmedim ama çok teklif eden oldu sırtımı çevirdim hep evet ailemde alkol yok uyuşturucu yok sigara yok sigara içen 2 arkadaşım var çok sık görüşmüyorum sigara havası solucağıma temiz oksijen solurum daha iyi
Sigarayı bırakınca kilo alımı oluyor mu aşırı şekilde23 yaş 10 yıllık tiryakilik biteli 2 ay oluyor
100 tl olsun yine içerim.
Gunde 2 paket bazen yetmez kısa parliament içerim bırakmanın hissiyatı bağrıma bicak gibi saplanıyor en sevdiğim şey dünya uzerindeki23 yaş 10 yıllık tiryakilik biteli 2 ay oluyor