- 11,478
- 4,325
- 113
bağımlılık açısından bakarsan sigara kumarın yanında devede kulak kalır sigarayı bırakabildik kumara devamKumar da zararlı reis bırakmalisin
bağımlılık açısından bakarsan sigara kumarın yanında devede kulak kalır sigarayı bırakabildik kumara devamKumar da zararlı reis bırakmalisin
Beyimiz intikam alıyor.Secimde mağlubiyeti tadınca bu grup hep böyle agresiflesiyor.Ortaligi savaş alanına çeviriyor.Hazmedemiyor, kendine yediremiyor , suçsuz vatandaşa ..cirmeye çalışıyor.Gidici olduğunu anladı.Hayırlı olsun
Yatacak yerleri yok
Ya allah belasini versin zirt birt bu sigaraya zam yapanlarin kahpe evlatlari cani sikildikca sigaraya zam yapiyorlar cildiriyorum abi vallahi cok pis kufirler ediyorm varya allah belalarini versin ya 😡😡😡😡🤬🤬🤬🤬 allahtan alkol kullanmiyorum 1 bira en son 55di oda 70 olmusturBeyimiz intikam alıyor.Secimde mağlubiyeti tadınca bu grup hep böyle agresiflesiyor.Ortaligi savaş alanına çeviriyor.Hazmedemiyor, kendine yediremiyor , suçsuz vatandaşa ..cirmeye çalışıyor.Gidici olduğunu anladı.
Ulan benim sigara 56di 64 olmus azda zam yapamis yine kahpe evlatlari %15 zam yapmis geberesiceler.bu sigara zammi ile ilgili eylem olsa direkt gidicemHayırlı olsun
Yatacak yerleri yok
Parliamente 10 TL gelecekmiş yarınUlan benim sigara 56di 64 olmus azda zam yapamis yine kahpe evlatlari %15 zam yapmis geberesiceler.bu sigara zammi ile ilgili eylem olsa direkt gidicem