eniştem doğru söylemiş sigarayı bünye normalde aramıyor ya sinirlenınce yakıyoz sigarayı bırakmayı deılde etkenlerı ortadan kaldırırsan daha cabuk bırakırsın bende enıste gibi düsünüyorum ben bı 10 yıl önce bırakıyom dedım o bırakmayla 1.5 yıl içmedim bitane bıle bı sınırle bı yaktım hala tütüyoDostum bunlar bagımlılık konuları tavsiyeyle olmaz sigara yı bırakıyorsan sigara içmene etken olan şeylerden de uzak duracaksın
Reis o kadar sigara içmekle fazla kilo almanın sebebi içki mi acaba çünkü bende aynı senin kadar içiyorum günlük içki içmiyorum ama bende zayifliyorum sürekliArkadaşlar yaşım 28 10 seneyi aşkındır sigara içiyorum son 3-4 senede 2.5 3 paket iciorum bugun bırakma kararı aldım.Cok kilo aldım ve artık 2 adım atıorum yoruluyorum.Ciğerlerim bitik durumda.Alkolde iciyorum sıklıkla ayrıca.Aynı zamanda sporda yapmayı düşünüyorum.Tavsiyeleriniz neler bu süreçte bana.
Geçmiş olsunHiç merak etme sigaradan bi hastalık kaparsin damar tıkanıklığı kanser vs seve seve bırakırsın babamda 50 sene içti damarlari tıkayıp ölümden döndükten sonra bıraktı mecburen aklın varsa kendin güzellikle yapıp sağlıklı yaşarsın
Allah razı olsunGeçmiş olsun