Bir de ben 10 sene önce iki defa akciğer temizlettirdim ona rağmen içmeye devam ediyoruz hepsi kumardan kaynaklı beni kumara başlatan adam da öldü arkasından küfür de edemiyoruzBir içtiğimiz sigaralar kar kalıyor oda ciğerleri pert etti
Arkadaş çevreni değiştir knka sen28 yaşımdayım hiç sigara kullanmadım. Toplasan hayatımda 3 dal ya var ya yok
Akciğer nerde temizletiliyor kasaba mı gidiyon dostBir de ben 10 sene önce iki defa akciğer temizlettirdim ona rağmen içmeye devam ediyoruz hepsi kumardan kaynaklı beni kumara başlatan adam da öldü arkasından küfür de edemiyoruz
Linkdeki hastaliktan geçirdim iki defa koltuk altından delip ciğere kadar hortum salıp temizliyorlarAkciğer nerde temizletiliyor kasaba mı gidiyon dost
tam gaz sigaraya devam etmendeki motivasyon ne dost nasıl olsa akciğer pert düzelmez diye mi bir an önce bırakırsın umarımLinkdeki hastaliktan geçirdim iki defa koltuk altından delip ciğere kadar hortum salıp temizliyorlar
Pnömotoraks nedir?
Pnömotoraks; akciğerdeki havanın çeşitli etkiler nedeniyle akciğerden, akciğer dışı doku katmanına kaçışını ifade ederwww.medicalpark.com.tr
Yok hocam onla alakalı değil zaten 10 yıldır maddi olmayan farklı sıkıntılar yaşıyorum onların etkisi birde yanlız yaşıyorum onunda etkisi çok tek olunca daha çok yukleniyosun evde 4 oda var her odada birer küllük var nasıl bırakalım dahatam gaz sigaraya devam etmendeki motivasyon ne dost nasıl olsa akciğer pert düzelmez diye mi bir an önce bırakırsın umarım
Hafif bir düşünürsün dost gibime geliyorEn büyük sıkıntım bu illet günde banko 1.5 paketim var.Köpek gibi öksürtüyor şu sıralar.Milyon kez bırakmayı denedim maksimum rekorum 3 gün oldu aw.Yemin ediyorum temelli sigarayı bırakacaksın 250K borç eklenecek desinler düşünmeden kabul ederim
o boş evin her yerinde olan küllükler zaten bırakmayı engelliyor tek başına alttan alta beyne mesajı veriyor bir sigara yak dolduralım şu küllüğü boş kalmasın diye alayını çöpe atarak başla bırakmayaYok hocam onla alakalı değil zaten 10 yıldır maddi olmayan farklı sıkıntılar yaşıyorum onların etkisi birde yanlız yaşıyorum onunda etkisi çok tek olunca daha çok yukleniyosun evde 4 oda var her odada birer küllük var nasıl bırakalım daha
Aga günlük 4 5 i geçmedim hiç 1 buçuk pakete yakın içerdim normalde@dost kanka ne oldu bu konu merak ettim kaç paket erittik
Tebrik ederim kral her gün görüyorum konuhu bugün yazayım dedimAga günlük 4 5 i geçmedim hiç 1 buçuk pakete yakın içerdim normalde
Alkollüyken kumar oynama dost 2 zevki kaldırmaz bünyeBen nargile bağımlısıyım eskiden her gün kafede en az bir kere içerdik bu yaz 100 liraya içiyordum bir anda 160 liraya fırladı artık evde sadece ancak. Kumardan vurunca arada Pendik bazen Çekmeköy de güzel yerler var onlarda kafa dağıtıyorum ama mutlaka her gece evde demleniyorum slotla da iyi gidiyor ya keyif oluyor ya dumanlar hızlanıyor
Yok ya alkol değil asla o hatayı yapmam nargileden bahsettim enistemAlkollüyken kumar oynama dost 2 zevki kaldırmaz bünye