- 86,952
- 66,425
- 113
Anılar bizleri hem üzer hem mutlu eder reisDuygulandırdı bu 2 satır 20 dk önce yaşadığım çenemin titremesine sebep olan şeyden sonra
Anılar bizleri hem üzer hem mutlu eder reisDuygulandırdı bu 2 satır 20 dk önce yaşadığım çenemin titremesine sebep olan şeyden sonra
Hiç sorma be reis anılar beni mahveder artık, yok eder, derbederAnılar bizleri hem üzer hem mutlu eder reis
Hiç sorma be reis anılar beni mahveder artık, yok eder, derbeder
Valla ağlatıcaksın beni , eyvallah.
Benden sana gelsin reis
Tam olarak böyle 2 sene peşinden koş anca birlikte olabil ,5 sene 18 den 24 e dek sayısız an, sayısız hatıra biriktir ama artık olmuyor desin. Kalbim paramparça , hiçbir şeyi duyamıyor göremiyor anlayamıyorum kalbim beynim ruhum uyuşmuş durumda, kendime mukayyet olmak istiyorum o da zor, kafa dağıtmaya çalışıyorum . Yapamıyorum, en kısa sürede düzelmezse , ya gerçekten dağıtacağım kafamı, ya da hayatıma bi ot gibi yaşamaya devam edeceğim. Ailen ve sevdiğinden uzak olmak çok zor. Çok koyuyor adama, her an sesini duyduğun bir insandan artık uzak olacağını biliyor olmak, insanı kahrediyor , bu acının tarifi yok. Ölümden betermiş