Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Şike Yok Diyen Arkadaşları Piste Davet Ediyorum :)

Berking

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
413
53
28
kardeşim sende 20 lira için saatlerce başkasının kuponunun peşinde neden koşuyorsun ki bu para dağıtmada yok totem yapanlardan seçilecektir falan gibi işler ne kadar saçmadır ya kime göre neye göre totem yapan ayrıca milleti saatlerce kendi kuponuna ne diye esir ediyorsun gerçi etkinliği yapanda sıkıntı yok saatlerce yalandan goool işte bu falan yazanlarda sıkıntı bence

Xxmannn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
5,154
2,210
113
Beyler sevabına bi totem yapında son maçım gelsin.
20200210_004828.jpg

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,494
4,428
113
bızde kı mantık kaybedınce sike kazanınca nasıl bıldım :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Yok Hacı kazanincada diyorum ben hatta burda konu açtım böyle şike olmaz diye 1 seneden fazla oldu son dk 30 fark olan maçta 13 sayı atıldı 140.5 üst oynamıştım galiba 141 oldu bitti maç

rfancx70

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,416
2,549
113
Her maçta olmasa da çoğunlukla sike yapılıyor . Sistemde hangi maca ne kadar basıldığı ortada zaten ,patlatyrlar genelde , dudak uçuklatan astronomik rakamlar kazanıyor futbolcular, sike olması ve bunun arkasında birilerinin olması normal ,herkes kendi çıkarına bakar, en basitinden şöyle diyim,piyasada bokbet dışında her site var ve iyi kazanyrlar diye durmadan sayıları artıyor ,sürekli oynayanın kaybetmesi normal ise sike yapilmiyordur, bizler oynamayı bilmiyoruz suç bizde ;)
Oynayan sürekli kaybetmese site sayısı bu kadar artmaz son dönemlerde adamlar paranın a kyyr

rfancx70

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,416
2,549
113
kardeşim sende 20 lira için saatlerce başkasının kuponunun peşinde neden koşuyorsun ki bu para dağıtmada yok totem yapanlardan seçilecektir falan gibi işler ne kadar saçmadır ya kime göre neye göre totem yapan ayrıca milleti saatlerce kendi kuponuna ne diye esir ediyorsun gerçi etkinliği yapanda sıkıntı yok saatlerce yalandan goool işte bu falan yazanlarda sıkıntı bence
Öyle deme budu büyücüsü bunlar de :D

AHMET4102

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,011
2,958
113
Yok Hacı kazanincada diyorum ben hatta burda konu açtım böyle şike olmaz diye 1 seneden fazla oldu son dk 30 fark olan maçta 13 sayı atıldı 140.5 üst oynamıştım galiba 141 oldu bitti maç
baskette bınlerce boyle sonuc oluyor ılk ceyrek 2 sayı atmıs 2. ceyrek 30 sayı 3. ceyrek 30 sayı atmıs 4. ceyrek 5 sayı boyle basket sıke vs alta mı uste mı kım yapıyor nedrı muallak sıkeye baglanmaz

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,494
4,428
113
baskette bınlerce boyle sonuc oluyor ılk ceyrek 2 sayı atmıs 2. ceyrek 30 sayı 3. ceyrek 30 sayı atmıs 4. ceyrek 5 sayı boyle basket sıke vs alta mı uste mı kım yapıyor nedrı muallak sıkeye baglanmaz
Tamam hacim sende haklısın ama ben şike var deyip ağlamıyorum totalde zaten kaybetmiyoum yillardir hep aynı atmiyolarsa atmiyorlar illaki bazıları atacak o zaman kazanacağız önemli olan nasıl oynayacağını bilmek

rfancx70

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,416
2,549
113
Bence yüklü oynamayı bırakın eskisi gibi gidin bayiden sistem 3 5 5 10 liralık yapın :D

Berking

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
413
53
28
Tamam hacim sende haklısın ama ben şike var deyip ağlamıyorum totalde zaten kaybetmiyoum yillardir hep aynı atmiyolarsa atmiyorlar illaki bazıları atacak o zaman kazanacağız önemli olan nasıl oynayacağını bilmek
Aaa sike daha demin oldu görmedinmi

AHMET4102

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,011
2,958
113
haklılık degıl olay sıke vardır yoktur yapan kım eden kım bınlerce mac var bahıs secenegı var 1xbet lık alt yapıda 30 sayıdan 50 sayıya kadar barem acıyor hangı sayıya neye yapılacak

Berking

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
413
53
28
Adamlar fakirmi şike yapsın aq siz yapıyonuz şikeyi