Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Şikeye Gelin

fantazi1973

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
914
269
63
Dostlar 2 ye kasa bastım.Dönen şikeye bakarmısınız.2 mac puanını alana kadar hep üstün oynadı.Mp aldıgı oyunu kırdırdı ve inanilmaz bir sekilde mac 1 tarafına gecti ve son seti rahat rahat aldı.

Ekli dosyalar

Kotucocuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,693
3,803
113
Bu moraing ile oscar otteyi iki almanı karşına alma ikisi de sıkıntılı ikisi de ilk 100 ü yenebilecek güçte maç pointte olsa vermezler şansına küs

fantazi1973

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
914
269
63
Bu moraing ile oscar otteyi iki almanı karşına alma ikisi de sıkıntılı ikisi de ilk 100 ü yenebilecek güçte maç pointte olsa vermezler şansına küs
Mac puanina kadar rezilleri oynayan moraing.Ne olduysa ordan sonra oldu.Bak sana burda söyluyorum.Bir sonraki macını vermezse ben baska bisey bilmiyorum
Bu mesajimi unutma bir sonraki oynadıgı mactan sonra sana yazicam

Kotucocuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,693
3,803
113
Mac puanina kadar rezilleri oynayan moraing.Ne olduysa ordan sonra oldu.Bak sana burda söyluyorum.Bir sonraki macını vermezse ben baska bisey bilmiyorum
Bu mesajimi unutma bir sonraki oynadıgı mactan sonra sana yazicam
bonzi ile safiullin ile karşılaşırsa belki o da zor ihtimal turnuvada pek iyi kimse yok

Kotucocuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,693
3,803
113