Aracılar aradan çıkarsa refah olurValla ülke refaha ersin, mülteciler gitsin dolar en azından 3-5 liraya düşsün bizim borçlar silinmese de olur
Aracılar aradan çıkarsa refah olurValla ülke refaha ersin, mülteciler gitsin dolar en azından 3-5 liraya düşsün bizim borçlar silinmese de olur
Benim borcum devlete kardo özel kuruma borcum yok şükür o hepten sıkıntıAracılar aradan çıkarsa refah olur
Dolar 3 lira olursa asgari ucret de 3000 dolar olur daha fazla goc alirız.Valla ülke refaha ersin, mülteciler gitsin dolar en azından 3-5 liraya düşsün bizim borçlar silinmese de olur
Ben ekonomist değilim 😅 Göreceğiz bakalım güzel günler bizi bekliyordur umarım yoksa aksini düşünmek dahi istemiyorumDolar 3 lira olursa asgari ucret de 3000 dolar olur daha fazla goc alirız.
Bu kadar basit bir hesap için 50 iq yeter...hadi bakalım hayırlısı ben de yeşilleri tutuyorumBen ekonomist değilim 😅 Göreceğiz bakalım güzel günler bizi bekliyordur umarım yoksa aksini düşünmek dahi istemiyorum
2 k ya kadar olan borçlar siliniyor , senin ki çok fazlaBenim de 13k kyk kredisi borcum var yıllardır ödemedim aslında öderim ama seçim sonrasını bekliyorum. Öderiz gider, olur da hükümet değişir borçlar silinir ödediğimizle kalırız 😅
Silinmesi için başvuru gerekiyor mu ki otomatik mi silinyoBenimde turkcelde ana parası 2K altında olan 2 tane borc var ama uyapdan bakiyorum aktif silinmemis
2k altında borcu olan %1 falandır zaten ana paraya 600-700 avukatlik ücretleri dosya masrafı ekleniyo tak onlarada zam geldi geçen sadece masraflar 2k üzeri artık devletimiz yine yapmış kıyağını Erduğan erduğan erduğaaaanArkadaşlar 2 bin TL altında borçlar siliniyor benim Turkcell dün ödenmiş bugünde dosya kapanmış vodafon Bizim haberimiz yok diyor varmı kapanan bilen
Bilgim yok dost bende burda gordumSilinmesi için başvuru gerekiyor mu ki otomatik mi silinyo
Turkcell eski borcsa turkcelde gözükmez Real alacağa satmıştırTürkcell faturalı eski hattimao zamanın parası 189 lira borcum vardı şuan baktım ödemek için 9 tl 10 kuruş borç çıkıyor icra takip falan da yok.
9 tl ye düşürmüş iste başka bi yere devrettiği yok aradım öğrendim t.i.m. denTurkcell eski borcsa turkcelde gözükmez Real alacağa satmıştır
Nerden baktın bunalra bende bakayımbu dosya, 15.08.2022 tarihi itibarıyla asıl alacak ve ferileri dâhil icra takibi başlatıldığı tarihteki takip talebinde yer alan
takip tutarının 2.000 Türk lirasını aşmaması ve 03.11.2022 tarihli ve 7420 sayılı Gelir Vergisi Kanunu ile Bazı Kanun ve
Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanununun Geçici 2 nci maddesi kapsamında alacak
hakkından feragat edilmesi nedeniyle kapatılmıştır.