Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling sinannn56677 | Kasa 400 Hedef 2500

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,408
567
113
Kardeşim senin gelir kaynağın burasımi? Okuyorum diyorsun seni okutanlar sana destek vermiyor mu? Kime anlatıyorsun bunları ikinci üniversitemi okuyorum ben . Ayağını yorganına göre uzatmazsan milyon da yetmez. Bunu söyleyip işin içinden çıkamazsın kusura bakma. Okuyan adamın burada yedi yirmi dört roll takıp etmesi ne kadar mantıklı? Hiç mi dersin yok ak
Ders ayrı derslerin hepsinide geçiyorum
Veriyor da yetmiyor ki

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,408
567
113
Ağa bı kere bu düşünceden çıkmani öneririm. Neye yeter diyorsun da burası geçip kapısı değil birader. Bu neyin kafası. Bişey kazanmadigin gün tüh bugün işler kesattı mi diyorsun
Kesinlikle haklısınız bişey demiyorum
Ama nasıl bitecek bu illet bilmiyorum

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,102
4,608
113
Ders ayrı derslerin hepsinide geçiyorum
Veriyor da yetmiyor ki
Dostum bak benden sana dost tavsiyesi olsun. Söylediğin şeylere önce kendin inanacaksin ki sonra karşında ki inansın. Mükemmel derecede benim görüşümle yalan söylüyorsun sen. Eğrisi doğrusu sana kalsın. Burayı geçim kaynağı olarak görmen kadar utanç verici bir durum daha yoktur.

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,408
567
113
Dostum bak benden sana dost tavsiyesi olsun. Söylediğin şeylere önce kendin inanacaksin ki sonra karşında ki inansın. Mükemmel derecede benim görüşümle yalan söylüyorsun sen. Eğrisi doğrusu sana kalsın. Burayı geçim kaynağı olarak görmen kadar utanç verici bir durum daha yoktur.
Geçim kapısı değil ki bura

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...