- 7,328
- 4,694
- 113
Emin ol sitenin reklamını iyi yaptılarLa olum herkes site elamanimi yoksa hepiniz yeni mi üye olunuz kime baksam 3-5 mesajı var
Emin ol sitenin reklamını iyi yaptılarLa olum herkes site elamanimi yoksa hepiniz yeni mi üye olunuz kime baksam 3-5 mesajı var
Valla konuda normal adam yok hepside çekime ulaştı bı biz ceuremiyoz frespiniEmin ol sitenin reklamını iyi yaptılar
Yav sms doğrulama bile yapılamıyor bonus vermiyor site .Valla konuda normal adam yok hepside çekime ulaştı bı biz ceuremiyoz frespini
Ne kadar sürede ödedi acaba bende çekim ilettimTeşekkürler, çekimi ödedi ama yatırım yapılacak site değil 🤔
bakiye 1383₺ neyse 200₺ talep verdik bakal cekim gelirse yazarimAldık kaybettik yine🙂
Aferin kerkenezNe kadar sürede ödedi acaba bende çekim ilettim
3 5 mesajim yokLa olum herkes site elamanimi yoksa hepiniz yeni mi üye olunuz kime baksam 3-5 mesajı var
200 freespin ile nasıl beceriyorsunuz istenen bakiyeye ulaşmayi. Hep 75 krs 25 krs veriyor pasoÇekim denedim bakalım oduycekmi Ekli dosyayı görüntüle 646417
Seni etikletmedik kardeş yapanlar var sen neden üstüne alındım 3-5 mesajın mi varHaddini bil
Seni kastetmisim bak 3-5 mesajı olanlara3 5 mesajim yok
Yeni reklamcı hosgeldin200 freespin ile nasıl beceriyorsunuz istenen bakiyeye ulaşmayi. Hep 75 krs 25 krs veriyor paso
HAferin kerkenez
2022 de uye olmusum neredeyse 3 yil ve forumda da aktifim sponsor etkinliklerinde vsGevezelik yapma çakal sitenin reklamını yapmak için foruma üye olmuşsun
Küfür kullanmadımH
Terbiyesizlesme