- 16,717
- 11,758
- 113
Anlıyorum ama belirtilen tarihden önce kumbara açılımı yapılamaz cümlesini canlı Destekden kaldıramayız para bitince boskoy dost sen yastık altı yap
Eve kumbara al hergün 200 tl at 1 yil sonra aç banada duat et sana bu aklı verdim die. Hadi bakalım bol şans.Evet arkadaşlar şimdiye kadar kimsenin aklına gelmemiş bir fikrimi paylaşmak istiyorum. (Keşke olsa)
Sitelerde oynadığımız oyunlardan sonra çekim vermek istiyoruz diyelim, 1800 Kasanın 200 TL sini sitenin Kumabara sistemine atsak ve ay başına kadar sittinsene o parayı bize vermese, Bu şekilde 200 300 300 500 diye diye aybaşı 5bin 10bin birikebilir.
Ama site kesinlikle bakiyeye ekleme yapmayacak ay başına kadar.
Olabilir mi?
Senin söylediğin kediye ciğeri, kurda kuzuyu emanet edip sonra almaya çalışmak gibi bir şey. Siteler katil balina Jaws gibi ağızlarını açmış para bekliyor zaten. Diyelim ki dediğin gibi sitede ay sonuna kadar paran biriksin çekmek istersen 10 kat çevrim ve yatırım şartı koyarlar 😂😂😂🚾Evet arkadaşlar şimdiye kadar kimsenin aklına gelmemiş bir fikrimi paylaşmak istiyorum. (Keşke olsa)
Sitelerde oynadığımız oyunlardan sonra çekim vermek istiyoruz diyelim, 1800 Kasanın 200 TL sini sitenin Kumabara sistemine atsak ve ay başına kadar sittinsene o parayı bize vermese, Bu şekilde 200 300 300 500 diye diye aybaşı 5bin 10bin birikebilir.
Olabilir mi?
Bireysel Emeklilik Sistemi de yapsa ne guzel olur dimi 🤣Evet arkadaşlar şimdiye kadar kimsenin aklına gelmemiş bir fikrimi paylaşmak istiyorum. (Keşke olsa)
Olabilir mi?
Olamaz siteye güvenip bırakacağına bana güven bana at değil aybasina kadar sittin sene vermem meselaEvet arkadaşlar şimdiye kadar kimsenin aklına gelmemiş bir fikrimi paylaşmak istiyorum. (Keşke olsa)
Olabilir mi?