- 975
- 610
- 93
sivas fenerbahçe 11 kişiyken daha iyi oynuyordu fener kırmızı gördü rotasyona aldırlar yersenn unutmayalım sivas fenerin pilot takımıdır
bu selpakla sezon sonu götünü silersin kardeşim benim he bide bunun pembesi vardı sanırım onu kullanırsınO yüzden 6 maçtır sivası yenemiyoruz engelli kardeşim al iyi kullan hepsini bitirme haftaya fenerin macında yarısını kullanırsın
Ekli dosyayı görüntüle 275614
Hepiniz cahilsinizBırakın konuşsunlar kim ne derse desin şampiyon Fenerbahçe.
İFAB kuralları der ki; oyuncunun kendi kafasından ya da vücudundan (ayağı da dahil) doğrudan gelirse ihlal teşkil etmez.Ben mi körüm top açık olan ele yön değiştirmiyor mu.
La tovbe de bePenalti yok diyen fenerli yuzde yuz kurana bile el basarim gerekirse net penalti nasil penalti deil
Bırak aq futbol bilgisi olmayan adamlarla futbol konusulmaz kudursunlarİFAB kuralları der ki; oyuncunun kendi kafasından ya da vücudundan (ayağı da dahil) doğrudan gelirse ihlal teşkil etmez.
Aksam bunyamin ne diycek onuda merak ettim bnce oda degil diycekki bncede deil.bu arada galatasaraylisin sanirim.
Adam hakli dagilin para yok doverim hepiniziHepiniz cahilsiniz
Futbol bilginiz 0
Yediremiyorsunuz taş gibi oynayan takımı
Alınan penaltılarla mı şampiyon oluyoruz oynanan futbolla mı ?
İyi madem ceza sahasında fenere istediğini yapsınlar ama penaltı verilmesin?
Niye penaltı alıyor bu takım düşündünmü hiç ?
Cevabı rakibin içinden geçiyor ceza sahasında en cok topla buluşan takım normal değil mi sence
6 bana az geldi
10 penaltı falan olması lazımdı şimdiye kadar biraz futbol bilginizi geliştirin komik duruma düşüyorsunuz
Bu sene Fenerbahçenin rakibi falan yok süper ligde
Sergen yalcın sezonu beşiktaş şampiyon olduğunda o sene taş gibi top oynuyordu kaç kere yazdım buraya beşiktaşın bu sene rakibi yok @sukes1982 şahit gelsin acıklasın
Tmm kardesim salatasaray sampuankardeşim bunu da sen kullanırsın sezon sonu buda sana gider biriniz pembe biriniz yeşil birbirinze hallenirsiniz
yaş kaç 15 ?Tmm kardesim salatasaray sampuan