Yok ya yüklü miktar değil kazanç 1,3kUmarım ihtiyacını karşılayacak bir miktar kazanmışsındır
Yok ya yüklü miktar değil kazanç 1,3kUmarım ihtiyacını karşılayacak bir miktar kazanmışsındır
Bol sans en sevdigim ortakSon adım bol şanslar
Bin bereketYok ya yüklü miktar değil kazanç 1,3k
Kapalı değil az önce ödül yolldm arkds yazdiDm kapalı dost senin
Kâr cebe yakisir dost atesle bakalim 100 lira yakissin cebimizeYok ya yüklü miktar değil kazanç 1,3k
Adını söyle ödülü kap dostluğumuz pekissin 🤭Bol sans en sevdigim ortak
Bereket versinYok ya yüklü miktar değil kazanç 1,3k
Kardes bu adama para yollama forumun dolandiricisi bu.borc aliyor milletten siteden cekim yapacam deyip sonra arazi oluyor. @Cana2727Özelden payfix sende yolla dost çekim gelince yollrm
Geldim dost dmKapalı değil az önce ödül yolldm arkds yazdi
Herkese dm at deyip para istiyor.sahtekar herifDm kapalı dost senin
Olur ortak , etiketlenen arkadaslar dm atıyorum@AlbusDumbledore dost dağıtım sende payfix at dm den
@Cana2727 @Tolgababa @Baskhetci27 bu 3 arkadaşla birlikte ödülleri sana zahmet dagit
Kardes bu adama para atmayin 500 lirami 60 gündür ödemiyor sabahta isten gelince atarim dedi yine gondermedi.eline geceni kumara basip 60 gundur beni oyaliyor @Cana2727@AlbusDumbledore dost dağıtım sende payfix at dm den
@Cana2727 @Tolgababa @Baskhetci27 bu 3 arkadaşla birlikte ödülleri sana zahmet dagit
Öylemi tamam kral YOLLAMAM seni ekledim listeye sana atalim oduluKardes bu adama para yollama forumun dolandiricisi bu.borc aliyor milletten siteden cekim yapacam deyip sonra arazi oluyor. @Cana2727
Ben istemiyorum ama cana2727 sabahtan beri konularda herkese dm atip sansini deniyor.buna gonderme kime gonderirsen gonder.ben istemiyorum paraÖylemi tamam kral YOLLAMAM seni ekledim listeye sana atalim odulu
Yollamyrz bu kişiye geçen bnm konuda serefszn birini etiketlendi iyi hatrldm@Cana2727 bu arkadasla ilgili kötü yorumlar geliyor @SİYAHGECE
Olum yavsaklik yapma kime dm attım lanBen istemiyorum ama cana2727 sabahtan beri konularda herkese dm atip sansini deniyor.buna gonderme kime gonderirsen gonder.ben istemiyorum para
Mavibet odeonbet konusunda gonderdiler bircok kisiye dm at demissin dmsi kapali olanlara bile yazmissin dm kapali mesaj at diye.Olum yavsaklik yapma kime dm attım lan