Kim sana niye yazsın dostum? Sen cevrimn tamamsa canlı destge bağlan bakiye düzenleinler havale ile 500 talep et yapmayın allahsenhemen karakamayin ilk defa bı site ip demiyor hayretÇevrim bitti 500 çekicem yazmıyorlar adamlar
VermiyoKaç TL çekilebilir 2 k yap 200 çek mi bu da
Bende çıkıyor havale payfix papara vs sen gir çık yap istersen veya farklı tarayıcıyla deneBeyler bilen bilir yok mu ya niye sadece kripto gösteriyor bende
Ne kdr sürede yatırdılar??500 yaptım çektim beyler ödüyomuş gerçekten
Hahaahahan şanssızlık yaniste şimdi risk birimi filan demezler insallahBenim ülkemi otomatik turkmenistan seçmiş ya bunu nasıl düzeltebilirim bundan mi oldu acaba canlı da cevap vermiyor aw
Vermiyor reis bana da aynisini yapti cevrim var dedi devM ettim yrim paket sigara daha gitti cevrim tamam havale ile talep verin dedi verdim ip cakismasi dedi bakiyeyi sildi dilerseniz yatirim virt cirt anami aglatti 5 saat sinirden uyku muyku kalmadiÇevirdim canlıda bekliyorum çekim limiti diyor
Geçmiş olsun hocam valla kötü olmuş inşallah öder benimkiniVermiyor reis bana da aynisini yapti cevrim var dedi devM ettim yrim paket sigara daha gitti cevrim tamam havale ile talep verin dedi verdim ip cakismasi dedi bakiyeyi sildi dilerseniz yatirim virt cirt anami aglatti 5 saat sinirden uyku muyku kalmadi