- 15,227
- 7,827
- 113
Amerika açık olduğu için yarına alınır mı o da var tabi umarım iptal olur 1.000 TL alırız o da iyi hiç değilse
İyi geceler ağaYağmur hızlandı artık yarına kaldı maç iyi geceler beyler
Yarına artıkınAmerika açık olduğu için yarına alınır mı o da var tabi umarım iptal olur 1.000 TL alırız o da iyi hiç değilse
kurgu kardeşim dünde aynı şeyleri konuştuk evans alır@rioletta girsene şimdi göreyim seni
Aksam burdayık o zmn19:30-20:00 civarı başlayacak sözde bakalım
Valla olsun artık O kadar bekledik rüyamda 40 defa maç oynandıAksam burdayık o zmn
Valla olsun artık O kadar bekledik rüyamda 40 defa maç oynandı
Valla bi maçı kaybediyordu bi kazanıyordu kaç defa uyanıp küfrettim bilmiyorum Psikolojimi bozdu 1 gecede
Hayırdır inşallah hayra çıksın rüyan dostValla bi maçı kaybediyordu bi kazanıyordu kaç defa uyanıp küfrettim bilmiyorum Psikolojimi bozdu 1 gecede
İlk puanı alırsa Tie-Break'e gider 3. set servisini almak üzereydi önemli olan bu tie-BreakŞimdi dinlendi alır maçı😂
Saat 19:30-20:00'da devam edecek maç Bizim şansımıza ertelendiBaşkan kupon daha sonuçlanmadı mı 😂
BEn parayı ezmişsindir diye düşünüyordum 😂 tekrardan bol sanşSaat 19:30-20:00'da devam edecek maç Bizim şansımıza ertelendi
Hala geleceğinden emin değilim gelmesi lazım akşama para lazımBEn parayı ezmişsindir diye düşünüyordum 😂 tekrardan bol sanş
Bence bu kupondan bi kaç hayır dağıt yaz ayında tenis maçı ertelenmesi biraz anormal değil mi 😂Hala geleceğinden emin değilim gelmesi lazım akşama para lazım
Hangi maçı bekliyoruz usta.Hala geleceğinden emin değilim gelmesi lazım akşama para lazım
Biz bile sonbahar'dayız ne yazı amerika da 28 derece hava durumu ve bol yağış alıyor normal yaniBence bu kupondan bi kaç hayır dağıt yaz ayında tenis maçı ertelenmesi biraz anormal değil mi 😂