Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Skyruzgar / 400 Misli Tenis Bahsi

Kupon Miktarı
400
Kupon Oranı
3.266

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,524
44,897
113
Bügünkü Türkiye macaristan macının spikeri Senden Ders almalı Hocam İnş Kazanırsın

Werderbremen

SESSİZLİK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,227
7,827
113
Evans'ın rakibine 4.70 m, ne veriyor hala yenileceğini düşünüyorum :D

Werderbremen

SESSİZLİK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,227
7,827
113
Bügünkü Türkiye macaristan macının spikeri Senden Ders almalı Hocam İnş Kazanırsın
Kariyerim çok saçma sapan işliyor benim Spor alanında çalışmak isterdim gel gör ki Elektrik teknikeriyim. Eğitim sektöründe müdür yardımcılığı yaptım şimdi de işsizim :D Mühendis olmaya çalışıyorum deli gibi :D 5 gün sonra sonucum açıklanacak DGS :)

Doncaster

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,590
10,638
113
Kariyerim çok saçma sapan işliyor benim Spor alanında çalışmak isterdim gel gör ki Elektrik teknikeriyim. Eğitim sektöründe müdür yardımcılığı yaptım şimdi de işsizim :D Mühendis olmaya çalışıyorum deli gibi :D 5 gün sonra sonucum açıklanacak DGS :)
Hakkında hayırlısı

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,524
44,897
113
Gönlünce olsun dost :)

Doncaster

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,590
10,638
113
Bugünki bütün pozitif şansımı ve sinerjimi sana bıraktım artık😂😂