- 41,524
- 44,897
- 113
Bügünkü Türkiye macaristan macının spikeri Senden Ders almalı Hocam İnş Kazanırsın
dış mihrak bunlar dostum 😂Ben çok öyle düşünmüyorum özellikle amerika açık ve grand slam
Kariyerim çok saçma sapan işliyor benim Spor alanında çalışmak isterdim gel gör ki Elektrik teknikeriyim. Eğitim sektöründe müdür yardımcılığı yaptım şimdi de işsizim Mühendis olmaya çalışıyorum deli gibi 5 gün sonra sonucum açıklanacak DGSBügünkü Türkiye macaristan macının spikeri Senden Ders almalı Hocam İnş Kazanırsın
Hakkında hayırlısıKariyerim çok saçma sapan işliyor benim Spor alanında çalışmak isterdim gel gör ki Elektrik teknikeriyim. Eğitim sektöründe müdür yardımcılığı yaptım şimdi de işsizim Mühendis olmaya çalışıyorum deli gibi 5 gün sonra sonucum açıklanacak DGS
CümlemizinHakkında hayırlısı
Gönlünce olsun dostKariyerim çok saçma sapan işliyor benim Spor alanında çalışmak isterdim gel gör ki Elektrik teknikeriyim. Eğitim sektöründe müdür yardımcılığı yaptım şimdi de işsizim Mühendis olmaya çalışıyorum deli gibi 5 gün sonra sonucum açıklanacak DGS
Kırdık ya sakinCümlemizin
Başkan bu evans öne çıkışlarda çok saçmalıyor görmen lazım dellendim gece gece bu enerjiyle nasıl uyuyacam bilmiyorumKırdık ya sakin
Enerjın yesıle dönecek sonra uyku gelırBaşkan bu evans öne çıkışlarda çok saçmalıyor görmen lazım dellendim gece gece bu enerjiyle nasıl uyuyacam bilmiyorum
Valla gelmesi lazım para yok bir süre oynamam geçinmem lazım bu paraylaEnerjın yesıle dönecek sonra uyku gelır
Insallah gelıcekValla gelmesi lazım para yok bir süre oynamam geçinmem lazım bu parayla
Bu da bende yaslan arkanaMadison keys'de bitti son maç bu maç
Hadi bakalım 3-1 alsın strese sokmasın adamıBu da bende yaslan arkana