Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

SLOT OYUNLARİ HAKKİNDA BİLGİ ?

astalavista

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
258
67
28
Öncelikle Selamun Aleykum Slot oyunlari olarak blood suckers oyununu oynuyorum ama oda artik kazanc + freespin bonus vermemeye basladi verse bile tabutlar freeespinler cok gelir elde ediyor aldigimi veriyorum tekrar Slot oyunu olarak tavsiye edebilceginiz bir oyun varmi freespinli bonuslu falan ? güzel kazanc sagliyan ?

engin0277

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
61
21
8
Gonzo's Quest favori oyunum.Freespin geldiğinde en iyi kazancı bu oyun veriyor bana göre.Steam Towers diğer oyunum.

Mackalim97

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
108
15
18
Beyler spinden anlayan birileri bana da yardım etsin kaç tl lik spinle oynuyorsunuz varmı stratejisi olan

olursaolur

¯\_(ツ)_/¯ Şaşırt beni ¯\_(ツ)_/¯
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,111
1,132
113
Ufaktan jakpot uyunlarini dene 1 kurusluk 3 gun boyunca oyna durmadan eli sonu jacpotu alirsin

sokratst55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
131
28
28
ben gonqoust oynundan gecen sene 4 er tl lik spinle sureklı neredeyse haftada bir min 2 bin alıyordum grbets de toplamda 28 bın cekımım 14 bin yatırımım olmus yaz boyunca ama 4 tl den inmezdım bılırdım cunku 4 tl nın asagısına kurban secıyorlar gibi gelirdi mega win alamazdım nedense bu yaz ınat eder gibi 200 yatırıp 1.5 kurusluk spınlerle oynadım yaz basından beri dogru duzgun kazanc saglayamadım

engin0277

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
61
21
8
Beyler spinden anlayan birileri bana da yardım etsin kaç tl lik spinle oynuyorsunuz varmı stratejisi olan
Benim stratejim biraz riskli.0.20 kurustan basliyorum kârda değilsem beti arttiriyorum.Bu stratejiyle kasa sifirlanabilir.Ama çok şansiz değilsen o gün kârâ geçersin.

gurkam

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
313
179
43
Bende divine fortune felan oynuyorum yani aslında popüler oyunları oynamak daha mantıklı geliyor bana taktik olarakta eğer, 5-6 el ( genelde 2tl ile oynarım) gelmezse eğer 5-6el hiç bir şey işte 7. El 10 8.el 20 basıyorum bazen gelmiyor tabi ama genel olarak geldi bana belki şanstır

seeadler

Üye
Yeni Üye
11
2
3
arkadaslar 5 yildir slot oynarim pazartesi persembenin haricinde baska birgun kazanmadim bu gunlerin haricinde ful soyuyor birde internetin cekim hizina dikkat edin fre spinli oyunlar suymus buymus bos is haftanin 5 gunu soyulursunuz birgun kafa kafa kazanirsiniz birgun saatlik dilime gore sabah erken saatten 13 e kadar kazannirsiniz ben tecrubemi dila getirdim taktir sizin