- 6
- 4
- 3
🍀Arkadaşlar merhaba yeni slot videoları çekmeye başladım sizlerde beni videolarımı izleyerek eleştirebilirmisiniz destekleriniz için teşşekkürler
Bizde seni seviyoruz ozgur kardes.kazanan videonu gormek isterdik ama gecmis olsun demek zorunda kaldik.hedefinde basarilar dilerim.dier video cekenlerden hic hi farkin yok.umarim basarirsin🍀Arkadaşlar merhaba yeni slot videoları çekmeye başladım sizlerde beni videolarımı izleyerek eleştirebilirmisiniz destekleriniz için teşşekkürler
yeni başladım sizlere eksiklerimi soruyorum beğenen olursa desteklerini beklerim iyi kötü her türlü yoruma açığım yorumun için teşşekür ederimNasıl olmustan ziyade gelip kanalı takip edin sinyali aldım ben dost başarılar
Bol şanslar dostyeni başladım sizlere eksiklerimi soruyorum beğenen olursa desteklerini beklerim iyi kötü her türlü yoruma açığım yorumun için teşşekür ederim
doğru soyluyosun zaten 2 defa bir şey patlatmadı çıldırdım😅Kral limitini bozmadan oyna limiti arttırır isen kasa gidiyor
teşşekür ederim güzel yorumun içinBizde seni seviyoruz ozgur kardes.kazanan videonu gormek isterdik ama gecmis olsun demek zorunda kaldik.hedefinde basarilar dilerim.dier video cekenlerden hic hi farkin yok.umarim basarirsin
dikkat edicem teşşekür ederimAga çok müdahale ediyosun oyuna zaten video çekiyosun süreyi yine sen kısaltıyosun mantık olarak kötü hareket bol şans
dikkat edicem biraz hızlı bi giriş olsun istedim ama kısarım teşşekür ederimBu giriş müziğiyle otomatik video kapatırım ben, baş ağrıtıyor 🤯