Birşey dicem dayı az önce prensesteydim elini kaldırdı taç patladı x atmadı neden 26 x birikmsti yaCanlı destek bakmıyor ki
Birşey dicem dayı az önce prensesteydim elini kaldırdı taç patladı x atmadı neden 26 x birikmsti yaCanlı destek bakmıyor ki
Deneme bonusu sona ermişValla canli destek ss resmini attim adam 1 saniyede yazdi valla bilmiom yatirimsiz diye attik bi s1klmedgim kaldi gece gece
Yav sankı tc kımlık numaran pıyasada degılmıs gıbı konusuyosun her sıteye uyelıgın var datalarda geziyor tc bilgilerı buraya yazıncamı sorun olcak sankı andaval sen olmayasın yoksaAndaval mısın dostun 2. Line yapmıyor diyorum slotları ayarlı sahte lisanslı sanki 1000 yapmak imkansız senin vesilen ile milletin tcsi yazılıyor
😀 Ystirimsiz diye attim ben ne bilem dolandiricimi vercekmi vermeyecekmi vana spin ekledi yaziyorum bende uye olmak sizlerin elinde sanki zorladim uye ol kesin verecek edecek ne bilem yeni acmis site ystirimli olsa paylasmam kimsenin hakkina girmem yatirim olmadiigi icin dene verirse ekime vermezse oglumunkine 😀Yav sankı tc kımlık numaran pıyasada degılmıs gıbı konusuyosun her sıteye uyelıgın var datalarda geziyor tc bilgilerı buraya yazıncamı sorun olcak sankı andaval sen olmayasın yoksa