- 470
- 208
- 43
Oha dostum siteyi soyup soğana çevirmişsin yerimi burası bıktım yahu
Oha dostum siteyi soyup soğana çevirmişsin yerimi burası bıktım yahu
Arkadaşlar kesinlikle üye olnayın dolandırıcı bir site üye oldum sms mail onaylayın bonus aktaralım dediler iki saat bekledim sonrasında deneme bonusumuz yok dediler saçma bir siteSlotcentre | Licensed
slotcentre117.com
Yatirimsiz ve spinden cikan kazanç her alanda geçerli..
Evet üye yapıp yok diyor adilerArkadaşlar kesinlikle üye olnayın dolandırıcı bir site üye oldum sms mail onaylayın bonus aktaralım dediler iki saat bekledim sonrasında deneme bonusumuz yok dediler saçma bir site
@Shellac deneme bonusu yok.
Canlı desteğe bağlandım biraz yoğunluk var dedi hemen peşine deneme bonusumuz yoktur dedi sahtekarlarSlotcentre | Licensed
slotcentre117.com
Kardeşim yalan dolan inanma ben aldim bonusu cevrimide yaptim site ödeme yapmıyorCanlı desteğe bağlandım biraz yoğunluk var dedi hemen peşine deneme bonusumuz yoktur dedi sahtekarlar
Sitemizde deneme bonusu pasife alınmıştır deniyor.Slotcentre | Licensed
slotcentre117.com
bende baglandim simdi bana dediki gondermeycez demedik dedi 24 saat icinde iletilir dedi aksam 12 den beri cekimim hala kontrol ediliyor diyo senin nekadarda yolladilarÇekimi göndermişler😃😃😃
Reis benimde öyle mail onayı verdim sadece vermediler bonusMeil onayı yaptim ama sms doğrulama yapmadim bonus eklenirmi sms doğrulama şartmı