- 3,621
- 2,681
- 113
O nasıl oldu dost anlatirmisin50tl yatırıp 3k çektim eyv
O nasıl oldu dost anlatirmisin50tl yatırıp 3k çektim eyv
Reis benimkide bekliyor kaç gün oldu tarif et nasıl yapayım50tl yatırıp 3k çektim eyv
Kardeşim hesabında ki paraya git spin satın al oynamadan çık sonra para yatır sonra da sipinleri kullan. Sonra da çek bazen yiyolar bazen de anlıyolarReis benimkide bekliyor kaç gün oldu tarif et nasıl yapayım
Anlarlarsa heder olur herhalde beklemek en iyisi sağolKardeşim hesabında ki paraya git spin satın al oynamadan çık sonra para yatır sonra da sipinleri kullan. Sonra da çek bazen yiyolar bazen de anlıyolar
Onu ben yapsam direk hesabı kapatırlar bendeki bu şanssizlik olduktan sonra 😂Kardeşim hesabında ki paraya git spin satın al oynamadan çık sonra para yatır sonra da sipinleri kullan. Sonra da çek bazen yiyolar bazen de anlıyolar
Sonuç çektin miAdamlar insaflıymış 2k spin sakladım 50 yatırdım biraz çevirdim 1500 kaldı çekim yaptım reddedildi spin saklamışsınız diye 1950 yatırım yapıp çevirin tüm bakiyeyi çekin dedi ben silerler dedim ama
dostum ben çektim, 10 dk geçmeden ödediler, kanıt atabilirim eğer düşünceli olanlar varsa.Sonuç çektin mi
Yatıracak para yok bekliyorumSonuç çektin mi
Dost ben arkadaş için sormuştum cekmissindir inanırım gule gule harca ben çekim verdim bekliyor yazıyordu şimdi işlemde diyor ne anlama geliyor budostum ben çektim, 10 dk geçmeden ödediler, kanıt atabilirim eğer düşünceli olanlar varsa.
Para sabitlemexen yatir bugun multiden arkadasa yaptik 7300 aldi 2750 bonustan aldi canliya baglanmadik 2000 bin attij 4 kere 500 satin aldi sweet 7300 cekti 8 dakikada yolladiDost ben arkadaş için sormuştum cekmissindir inanırım gule gule harca ben çekim verdim bekliyor yazıyordu şimdi işlemde diyor ne anlama geliyor bu
Aga spin satin alma gir big bass bonanza falan balıkçı oyunları spin at oyuna girince çevirme sonra 50 yatır 100 spin at sonra oyunları al sonra 100-200 spin daha at sweette fln en son tüm parayı çek öyle yaptm 3 hesapReis benimkide bekliyor kaç gün oldu tarif et nasıl yapayım
Hesaptaki parayla üstte dediğimi yapYatıracak para yok bekliyorum