Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Slotella 1K Deneme Bonusu -"Bu Haftaya Özel" - 2K Yatırımlı

Lawlss

Kumarı bıraktım, kendinize iyi bakın
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,422
5,759
113
peki dostum 2k yaptın diyelim yatırdın 2k ana paranı kaybedersen direk bonus olan 2000 i çekebiliyor musun
Evet kral, ama gidip freespin almanı önermem 2k'lık. Yatırımı yaptıktan sonra sweet bonanza'da 10 tl'den 200 kere farmla zaten en kötü 3500 çekersin. Oyuna giriyor mutlaka bende 3 kere oyuna girdi.

Lawlss

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,422
5,759
113
Layss çekim gelmesse seni tam olarak nerde buluruz
Sorumluluk kabul etmiyorum isteyen denesin istemeyen denemesin. Telegram'a sitenin adını yazıp oynayan arkadaşlara da sorabilirsiniz ben sadece haberiniz olsun istedim kral :D

Mokokov

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
102
15
18
2 k oldu kasa bakalım yatırım yapalım

Delimine34

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17
7
3
arkadaslar bakıyeyı 8 bın yaptım duzenlendı sonra yatırım yaptım kazanc sagladım multı hesap dedı butun bakıyeyı sıldıler yatırım yapmayın !

Delimine34

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17
7
3
arkadaslar bakıyeyı 8 bın yaptım duzenlendı sonra yatırım yaptım kazanc sagladım multı hesap dedı butun bakıyeyı sıldıler yatırım yapmayın !
ayrıca sıteyı ılk defa duyorum deneyım dedım yatırım yaptım yapmaz olaydım arkadasa bısey demıyorum ama multı hesapdan bakıyeyı sıldıler

Mokokov

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
102
15
18
Tam yatırımı yapıyordum yarıda kestım

Lawlss

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,422
5,759
113
Ciddi misin ya, valla kusura bakma kral telegramda da 4-5 kişi çekim yapmıştı. Ben de çekim yapınca paylaştım direkt. SS atabilir misin?

Lawlss

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,422
5,759
113
Bakiyenin silindiği kısmın SS'ini alıp atarsan çok iyi olur.