sakın ha git adam akıllı siteye at kafan rahat oyna her yerleri sorun canlı yardım cevap yok kafasına göre takılıyorlarBeyler kasa 2 bın yatrum yapacam öderlrmı
Canli yardım merhaba dedi 30 dk cvp vermiyosakın ha git adam akıllı siteye at kafan rahat oyna her yerleri sorun canlı yardım cevap yok kafasına göre takılıyorlar
Nickin ne kral sitede?Okumuyor musun yazılanları odemiyorlar dostum
HyperioNNickin ne kral sitede?
kardeşim ben şimdi aldim ödemeyi sanırım sen 1500+500 yatırmıssın orada hata yapmışsın canlı destekle sorunu konuş site sağlamUc kagitci site ödeme yapmıyor. Yalandan çekimi engelliyor. Sakın yatırım yapmayon. @Daimon hocam sahtekar site. Milleti dolandırıyor
Kral çekimi ödenmeyenler ödenirse öyle yatırım yap bekle bence de.Beyler kasa 2 bın yatrum yapacam öderlrmı
500+1500 yatırımcı ne değiştiriyor sonucta 2k yatirmisim ben. 2k da trink yatırıp onu da mı bu dolandiricilarin eline vereyim?kardeşim ben şimdi aldim ödemeyi sanırım sen 1500+500 yatırmıssın orada hata yapmışsın canlı destekle sorunu konuş site sağlam
Direk 2000 yatirdimkardeşim ben şimdi aldim ödemeyi sanırım sen 1500+500 yatırmıssın orada hata yapmışsın canlı destekle sorunu konuş site sağlam
Uydurma direk 2000 yatirdimkardeşim ben şimdi aldim ödemeyi sanırım sen 1500+500 yatırmıssın orada hata yapmışsın canlı destekle sorunu konuş site sağlam
sen 500 + 1500 yatırdım yazmışsın kardeşim neden uydurayım benim paramı ödedi istesem beni ilgilendirmez derim sana diyorum canlı destek ile konus sorunu düzelt bu kadar kişikini ödedi lisansda gercekUydurma direk 2000 yatirdim
Ben nerde onu yazmışım bi göstersenesen 500 + 1500 yatırdım yazmışsın kardeşim neden uydurayım benim paramı ödedi istesem beni ilgilendirmez derim sana diyorum canlı destek ile konus sorunu düzelt bu kadar kişikini ödedi lisansda gercek