Şansıma sokacam doğru son 50 tl kaldı 25 betten mustang jackpota girdi grand attı 25k çöp olacak awBeyler ben şimdi üye oldum bonus talepden fre moneyi talep ettim doğru dimi
Şansıma sokacam doğru son 50 tl kaldı 25 betten mustang jackpota girdi grand attı 25k çöp olacak awBeyler ben şimdi üye oldum bonus talepden fre moneyi talep ettim doğru dimi
Benimde aynı şekil bekliyoruzbenim cekim 2.5 saate yaklasti hala odeme falan yok herseyi eksik sorun olmadan hallettim ustelik kazanc da yok 2 yatirm yaptik ceviremedik eldeki 2 yi çekiyoruz beklioyrum hala sirada diyor destek
benim 3.5 saat oldu hala bekleyin bekleyin diyip duruyorlar umidi kesmeye basladim ben tokatlancaz gibiBenimde aynı şekil bekliyoruz
Ağlama site ödüyorbenim 3.5 saat oldu hala bekleyin bekleyin diyip duruyorlar umidi kesmeye basladim ben tokatlancaz gibi
Senin icin cerez parasiydi bi ara 2k2K yaptık tekte sporda ama 2K bulmak mesele herkes yukleniyodur, cekimlerden ondan aksamistir muhtemelen. Yine de çekimi gelen guncellesin, sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Spin sakla 25 lira yatırım payfixle çek ben öyle yaptım çektim dünMillet ödemesini aldı ben daha para bulup yatiracam ulan en yoksul döneme denk geldim
Yediler gerçekten benim de ilk günden beri duruyor dahaSpin sakla 25 lira yatırım payfixle çek ben öyle yaptım çektim dün
Geçen ay 400 e yakın aldım 2 güne verdim. Allah'tan sattığım Mac'in bir üst versiyonunu aldım da az da olsa bir işe yaradiSenin icin cerez parasiydi bi ara 2k
O nasıl oluyor anlatirmisin ve o şekilde ne kadar cektinSpin sakla 25 lira yatırım payfixle çek ben öyle yaptım çektim dün
Bakiyeyi de düzelttik acaba yerler mi yaSpin sakla 25 lira yatırım payfixle çek ben öyle yaptım çektim dün
O nasıl oluyor kral anlatırmısınSpin sakla 25 lira yatırım payfixle çek ben öyle yaptım çektim dün