- 56,505
- 30,674
- 113
Slotta mi yedin la gerci zaten slotta kazanmistin koymazDün ne güzel zengindik şimdi yinie züğürt olduk ak
Slotta mi yedin la gerci zaten slotta kazanmistin koymazDün ne güzel zengindik şimdi yinie züğürt olduk ak
Oda ayıp olmasın diye suvatım olsun Avrupa bizi kıskanmıyor mu o altanıma gurur olarak yeter Viyana daMillet 500 liradan bonusa girince milyon aliyor altanima 5k verip yollamislar eniste milyon vursaydi yapisirdikta simdi yalissak borclu cikariz
O milyonu alsaydım sence burada olur muydum ben ahahaha hemen başkana 1 mesaj 100 kisiye 10000 tl çekiliş😅😅 Sonra dm yi falan kapatirim Enişte söver falanMillet 500 liradan bonusa girince milyon aliyor altanima 5k verip yollamislar eniste milyon vursaydi yapisirdikta simdi yalissak borclu cikariz
Bak bakalım haftalık kaybımız var mı sağda solda altanımO milyonu alsaydım sence burada olur muydum ben ahahaha hemen başkana 1 mesaj 100 kisiye 10000 tl çekiliş😅😅 Sonra dm yi falan kapatirim Enişte söver falan
Dost genel anlamda slotlarda birşeyler var. Sadece pragmatic değil. Bilmiyorum halimiz ne olacak.Ne kadar gömsekte Pragmatic oynuyoruz
Şu ligler araya girmesinden sonra slotlar berbat ödemeye başladı. İlk defa bu kadar kötü denk geliyorum. Siteyle alakalı değil.
Bilinçli bir operasyon muhtemelen
Sohbet amaçlı açtım.
Düzenli oynayanlar size göre bir fark var mı, yoksa hep böylemiydi?
Yetişkin konusudur çocuklar yazmasın.
Olum dün payfikte 30k falan kaldı gece dedim daha oynamayacam tamam mi saat 2 falan.Slotta mi yedin la gerci zaten slotta kazanmistin koymaz
Helal altanim bak hepsini dagitacakmis eniste boyle gönlu bol bir dostumuz puhahah o bisey degil buna benzer bisey olsa forumda kiyamet kopar herhalde gecen bir cekilis oldu buyuk herkes 500 mesaji doldurmaya calisiyor ortalik 56 aw puhahaO milyonu alsaydım sence burada olur muydum ben ahahaha hemen başkana 1 mesaj 100 kisiye 10000 tl çekiliş😅😅 Sonra dm yi falan kapatirim Enişte söver falan
Bitirdik bile ensite 500 lira vermis nesine 10 tur cevirdik odeme bile yapmadi bakiye 0.00Bak bakalım haftalık kaybımız var mı sağda solda altanım
Hitler yaşasa alnından öperdi dost 😁mq ermeni yahudisinden ne beklersin atacan fırına yakacan bunları
O yanlis kararlar bizi zaten bitiriyor la sifirlayana kadar uyku tutmuyor sifirlayinca misil misil uyuyosunOlum dün payfikte 30k falan kaldı gece dedim daha oynamayacam tamam mi saat 2 falan.
Sonra dedim gir hepsiyle sabaha kadar oyna(saat 3te uyudum😅
Dede bizim dedemiz yine dost ona feda olmasın mıSlotlar bu ara çok iyi hele pragmatik süper daha demin 2000 tl vardı dedeye girdim 1000 tl satın aldım 47 tl ödedi peşinden 1000 daha aldım 35 tl ödedi!
Not: site adamı yada pragmatiğin adamı değilim
Egt betgitte oyna usta baktın ilk 20 el vermiyor o oyundan kaç başka oyun oynaGecen haftalarda pragmatigin banlanmasindan sonra yuzde 1 milyon bir odeme sıkıntısi var.
Gerci sadece pragmatic degil egt de sıkıntılı.
Bets10 da 1250 tl 10 betten. Egt de 10 dakikada para sifirlandi. Matta 500 tl 10 betten 3-5 dakikada sifirlandi. Alo betim egt si su an rezalet otesi. 600 tl 6 dakika surmedi. Ve param olsa yine lanet egt yi oynayacm 😀
Ayni eniste sadece şoyle kurtariyom bazen o an bisey odeyebiliyosam hemen oduyorum kazancimiz o oluyor ancakBen para olunca uykusuzluktan öleyim gece yataktan kalkıyorum onu 0 layıp bir 2 bardak kırıp yatıyoruz Ekli dosyayı görüntüle 553017
Feda olsunda oda arada bişeyleri feda etsin artık dimiDede bizim dedemiz yine dost ona feda olmasın mı
Gerisini 16 betten sifirlamakta vacip dost yaptin insllahSlotlar bu ara çok iyi hele pragmatik süper daha demin 2000 tl vardı dedeye girdim 1000 tl satın aldım 47 tl ödedi peşinden 1000 daha aldım 35 tl ödedi!
Not: site adamı yada pragmatiğin adamı değilim