Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sohbet ( Goygoy )

yasyn55

don't let our hearts get cold..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,024
9,961
113
Porsuğu sevmeye başladım. Son zamanlarda bayağı değişme var. Hele o sondaki rulette siyah gelsin diye dua etmesi yokmuydu çok etkilendim. Doğru yolu bulmuş dedim.
Herkes arızalı burda normal kimse yok . Kavga dövüş ediyoruz ama özünde herkes iyi .. kumarın zararları ruhlarımızı soldurmuş.

Malatyali44

Kumarı bıraktım. Kendinize iyi bakın dostlar.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,345
7,907
113
Herkes arızalı burda normal kimse yok . Kavga dövüş ediyoruz ama özünde herkes iyi .. kumarın zararları ruhlarımızı soldurmuş.
Dostum hergün haberlere yansıyan olayları görünce normal olduğuma kanaat getiriyorum.
Hele o zavallı kız çocuğuna yapilanlar aklıma gelince hayvandan beter olanlar ile aynı ülkede yaşamanın bizler icin normal birşey olmadığını düşünüyorum.

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,745
47,694
113
Dostum hergün haberlere yansıyan olayları görünce normal olduğuma kanaat getiriyorum.
Hele o zavallı kız çocuğuna yapilanlar aklıma gelince hayvandan beter olanlar ile aynı ülkede yaşamanın bizler icin normal birşey olmadığını düşünüyorum.
Bakalım detayları ogrenebilcekmiyiz?şuan dönen mevzularda iftira olabilir belkide o adam kendisi yapmıştır falan filan çok karışık isler

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,559
1,562
113
İnsan türü hazlarına, zevkine, egosuna göre hareket eden ilkel bir varlıktır. İnsanı ehlileştiren, uysallaştıran şey de yasalardır. İnsan ancak korkarsa ehlileşir. Ayrıca insan, korktuğuna saygı duyar, korkmadığına da canı sıkılırsa azarlar ve köpek muamelesi yapar. Şahsen ben insan olduğum halde insan sevmiyorum

Yasaların, yaptırımların caydırıcı olması gerekir

Geleceğin dünyasında suç işlemek te zaten iyice gelişen teknoloji sonucu artık çok zor hale gelecek