- 16,126
- 3,870
- 113
Ben böreğim 😁😁Ne sen börek misin 😄
Ben böreğim 😁😁Ne sen börek misin 😄
Ahh ahh ilk ve sondu bitti o iş bida tövbe 😁 pişman mıym ama nöööö çok güzel değil mydik laağğğnnnsanal asklarin sonu karakolluk yada esra erol sabah programlarina cikmak istemeyen uzak dursun .d
Evet anneeee ıhhh yap onlara kızsimdi sen muaabet edion die abazangiller sana mi saldirior annem
Can sıkıntısı herkes birine sarıo gözüne kestir birini hücum 😄Ay noluyo ya 😂😂
o zaman şimdi dolabindan biraz sirr agda cıkartıp ısıtıyosun ve hepsinin totolarini birleştirip arasina suruyorsun ve bir daha totolarinin uzerlerine oturamiyorlar nasil fikir 😂Evet anneeee ıhhh yap onlara kız
Sebep şu kimse kale almıyor arkadaşı kuduruyor yanlizligindan 😂😂Sebep nedir
unutma ki her sey toz pembe degildir en buyuk mutluluk yalniz olmaktir seni uzecek hic bise yok ama yalniz kalmak da guzel bi secim degil insan sıkılıyor bi noktadan sonra .d ama sonuc hep belli bir cikar var yaninda olan insaninAhh ahh ilk ve sondu bitti o iş bida tövbe 😁 pişman mıym ama nöööö çok güzel değil mydik laağğğnnn
Allah seni kahretmeye 😄 çok canice 😄o zaman şimdi dolabindan biraz sirr agda cıkartıp ısıtıyosun ve hepsinin totolarini birleştirip arasina suruyorsun ve bir daha totolarinin uzerlerine oturamiyorlar nasil fikir 😂
Öyle de demeyeydin iyiydi yalnızlık kötüSebep şu kimse kale almıyor arkadaşı kuduruyor yanlizligindan 😂😂
vahşet ve canilik iyidir hayvanlar haric insanlara ugulanabilir😂Allah seni kahretmeye 😄 çok canice 😄
Tlfonu Alınca haber verirsinAlmamış daha
Kral canı sıkılıyor saracak kendine birilerini arıyor. Arkadaşı kimse kale almayınca napsin garibim 😂Ekrem dir o kadir değildir
Ama yok sevgisinden bir gün şüphe etmedm asla çıkar yoktu aksine her zaman ne olursa olsn yanımdaydıunutma ki her sey toz pembe degildir en buyuk mutluluk yalniz olmaktir seni uzecek hic bise yok ama yalniz kalmak da guzel bi secim degil insan sıkılıyor bi noktadan sonra .d ama sonuc hep belli bir cikar var yaninda olan insanin
Ashjsjsjsj peki patron varsa başka istekleriniz lütfen 😄Tlfonu Alınca haber verirsin
Yapmak istediğim bir iki insan gözümde canlandı ama mantıklı ben bunu düşüneym biraz 😄vahşet ve canilik iyidir hayvanlar haric insanlara ugulanabilir😂
Adam olsa insan gibi gelse başımın gözümün üzerinde yeri var ama arkadaş rahatsiz sorunluÖyle de demeyeydin iyiydi yalnızlık kötü
Neyse çokta şey yapmamak lazımAdam olsa insan gibi gelse başımın gözümün üzerinde yeri var ama arkadaş rahatsiz sorunlu
Kıskanılıosn hemen değiş 😄Neyse sisdim profil fotoğrafımi degisecem 😂
Akşama 3lü kombinli bir kupon hazirlarsan sevinirim (rica)😎Ashjsjsjsj peki patron varsa başka istekleriniz lütfen 😄