- 2,636
- 1,402
- 113
Elektrik çarpma garantiliTrenlerde her koltukta piriz var
Ekli dosyayı görüntüle 517727
Yok yok hepsi çakı gibide benim koltuk biraz sıkıntılı 🤣Elektrik çarpma garantili
Yanlış alarm laaa benim bu kadar yatırımım yoğkiiŞair burada ne anlatmak istemiş? Ben hiçbir şey anlamadım. Doğru düzgün anlatmıyor. Ekli dosyayı görüntüle 518052
Sanırım herkes şuan starzbetin ALLAHBELAMIZIVERMİŞ100FS kodu ile 15000 yapıp 200 çekmek için uğraşıyorKalbim kırıldı 😔 kimse yok herkes kumarda
26 saat nedireçwk afrikaya mı gidiyosun
Topla onları gelsin 🤣Sanırım herkes şuan starzbetin ALLAHBELAMIZIVERMİŞ100FS kodu ile 15000 yapıp 200 çekmek için uğraşıyor
Kanka şöyle şimdi Sivas'a geldim sabaha kadar garda kalıp sabah Malatya'ya ya gecicem trenle gene ondan dolayı 26 saat26 saat nedireçwk afrikaya mı gidiyosun
Umut fakirin ekmeği dediler gömüldüler slotaTopla onları gelsin 🤣
İspanya üzeri daha yakın olurdu sankiKanka şöyle şimdi Sivas'a geldim sabaha kadar garda kalıp sabah Malatya'ya ya gecicem trenle gene ondan dolayı 26 saat
Gelsinler ondan bı cacık olmaz 🤣Umut fakirin ekmeği dediler gömüldüler slota
Tren bulamadım bulsaydim öyle yapacaktım 🤣İspanya üzeri daha yakın olurdu sanki
@dLkyLmzZz son aldığı maxwin den fakir fukarayı zekatını vermediği için şimdi starzbetin koduyla uğraşıyorTren bulamadım bulsaydim öyle yapacaktım 🤣
Maxwin mi 🤨 ve zekat dağıtmadi öyle mi@dLkyLmzZz son aldığı maxwin den fakir fukarayı zekatını vermediği için şimdi starzbetin koduyla uğraşıyor
Aynen maxwin aldı ve zekatı dağıtmadı. Aslında maxwin alıp dağıtım yapmayan herkes promo kodlara düştü 😂😂Maxwin mi 🤨 ve zekat dağıtmadi öyle mi