Eyv babaaaaa ölürüm yoluna hadi uzaaaa
Eyv babaaaaa ölürüm yoluna hadi uzaaaa
Haklı nin yanında oSende mi öylesn ki niye üstüne alınıon
Erkekler çoğul kavramdır onu kullanırsan üstüme alinirim tabi. Nasıl ben siz kadınlar şöyle böyle diyince hemen yukseliyonuz aynı hesapSende mi öylesn ki niye üstüne alınıon
Kezban avratlari kafaya takma knkNeyse sisdim uzdunuz beni
Kanka ben hiç birşeyi kafama takmam birtek soğuk olursa isde bere falan takarım. Kadınları hiç hiç takmamKezban avratlari kafaya takma knk
He kezbanım ben takma beni takılma banaKezban avratlari kafaya takma knk
Neyse bi çay içip düşünürüz bu konuyu.He kezbanım ben takma beni takılma bana
Noldu niye bozuk atiyon simdiHe kezbanım ben takma beni takılma bana
La ayar etti beni ilk günden beri aynı şeyi yapıo insan gibi sohbet muhabbet etmek yerineNoldu niye bozuk atiyon simdi
Tamam da ne var yani adam hoşlanmış seni taciz etmiyor sana argo kullanmıyor bırak desin duygularını yani ne var ölürmusun sana yakıştıramıyorum bu hareketleri.La ayar etti beni ilk günden beri aynı şeyi yapıo insan gibi sohbet muhabbet etmek yerine
Kanka sende sal artık kızı belliki rahatsız oluyor ne sen üzül ne o üzülsünNeyse bi çay içip düşünürüz bu konuyu.
La gardaş kapama açık kalsın hayırlı bişey olur belkiTövbe tövbe ula biz konuyu kapamaya çalışıyoz sen harliyon
Sen harbi delikanlı kizmisin erkekmisin bilemedim ama essahli deli kanlisin. Tam Ankara bebesisinHah vay canını yirim ne doğru dedin
Severiz oraları daSen harbi delikanlı kizmisin erkekmisin bilemedim ama essahli deli kanlisin. Tam Ankara bebesisin
Ula yok ne Hayri şeftali yerine patlıcan çıkarsa ya o zaman napcan 🤣La gardaş kapama açık kalsın hayırlı bişey olur belki
Hmm bide maraslilar öyle der gerçi Yozgat'ta derSeveriz oraları da
Aklımında kalbiminde sahibi var olduğunu bile bile uzatıo olacak bişi yok knkaLa gardaş kapama açık kalsın hayırlı bişey olur belki
Ona ben karismam alan razı veren razı 😁Ula yok ne Hayri şeftali yerine patlıcan çıkarsa ya o zaman napcan 🤣
Ha şimdi bu ayrı birşey isde tamm ben hallederim öyle birşey varsa yengaaaaaAklımında kalbiminde sahibi var olduğunu bile bile uzatıo olacak bişi yok knka