Ben bağımlısıyım açıkçası bırakımıyorum. O yüzden hep kod mod özel oran falan kovalıyorum. Hem izlemesi daha zevkli oluyor, hem zaman geçiyor hem de bira masrafım ve faturalarım çıkıyor 😁Bence de sence doğru bişi yapmışsın ama ben komple bıraktım
Ben bağımlısıyım açıkçası bırakımıyorum. O yüzden hep kod mod özel oran falan kovalıyorum. Hem izlemesi daha zevkli oluyor, hem zaman geçiyor hem de bira masrafım ve faturalarım çıkıyor 😁Bence de sence doğru bişi yapmışsın ama ben komple bıraktım
Dost sende birşeyler var bence sen kadın erkek ayırt etmiyorsun @dLkyLmzZz her ne kadar adı ve hesapları Dilek olsada konusmalarindan ve ortama sağladığı uyumdan anlasildigi üzere erkek .... Yanlış sularda geziyorsun boşver gel sana İskender ismarlayimHe sorun yokmuş o zaman
Valla mi hadi bakalım 3 kod cekimi var bekleyen 😅Dost sende birşeyler var bence sen kadın erkek ayırt etmiyorsun @dLkyLmzZz her ne kadar adı ve hesapları Dilek olsada konusmalarindan ve ortama sağladığı uyumdan anlasildigi üzere erkek .... Yanlış sularda geziyorsun boşver gel sana İskender ismarlayim
Ben mi erkekDost sende birşeyler var bence sen kadın erkek ayırt etmiyorsun @dLkyLmzZz her ne kadar adı ve hesapları Dilek olsada konusmalarindan ve ortama sağladığı uyumdan anlasildigi üzere erkek .... Yanlış sularda geziyorsun boşver gel sana İskender ismarlayim
Oda birşey mi 2018 kiler bile var dünyanın en zeki insanları kumarbazlardir çünkü uyumuyorlar 24 saat beyin çalışırYaaa olmadı ama ifşa oldum tüh halbuki kayıt olma tarihi 2021
Naber kızİyi geceler forum ailem
Sana iyi geceler,bize değil.İyi geceler forum ailem
Hıh ben sana küstümNaber kız
Niye sen uyumuonnuSana iyi geceler,bize değil.
Yok uyuyamiyorumNiye sen uyumuonnu
Ok byHıh ben sana küstüm
Way hammina bu nasil msjmi la erhan iyi dellenmissin ha simdi gordum.cok cabuk geriliyorsun bro sen.msj cok karisik bu msjda bana gonderme varsa fonderme yapma bro dmden yaz elestiriye acik adamim ben.Millet para kazanınca bize yazıyolar sanki ben kazanıyorum aha penaltı kazandı en az 20 kişi bana yazdı banane kardeşim bizim aldığımıza kadar merak etti herkes ta amına koyayım eniştenin ecdanı sıkeyım size ne olum aq bu kadar gözü kalıyor kalanların anasını sıkeyım hepsinin birinin değil vallahi gına getirdiler yolundasın yazıyo bana geçen ibnenin biri bakıyoruz arkadan çekilişlere katılıyor biri para atsa domalıp araya kadar sıkıştıracak paraları bize atıyor ya millet para nasıl gözleri kalıyo adam orda 100 bin alır ona tebrikler der gelir bizi merak eder naptık diye
Ben bas ediyorum hepsiyle de bazen böyle gına geliyor lavugu bulsam da ağzını yüzünü döksem diye
Enişte Bey böyleleri ile dalga geçeceksin, adam yerine koymayacaksin. Ölüler de sanıyor ki diriler hergün helva yiyor. Bunların ki o hesap. 10 kere kaybet bir Allahın kulu dmden mesaj atmaz geçmiş olsun diye. 1 kere kazan dm dolar tebrikler ile. Bazi arkadaşlar forumdaki herkesi zengin sanıyor.Millet para kazanınca bize yazıyolar sanki ben kazanıyorum aha penaltı kazandı en az 20 kişi bana yazdı banane kardeşim bizim aldığımıza kadar merak etti herkes ta amına koyayım eniştenin ecdanı sıkeyım size ne olum aq bu kadar gözü kalıyor kalanların anasını sıkeyım hepsinin birinin değil vallahi gına getirdiler yolundasın yazıyo bana geçen ibnenin biri bakıyoruz arkadan çekilişlere katılıyor biri para atsa domalıp araya kadar sıkıştıracak paraları bize atıyor ya millet para nasıl gözleri kalıyo adam orda 100 bin alır ona tebrikler der gelir bizi merak eder naptık diye
Ben bas ediyorum hepsiyle de bazen böyle gına geliyor lavugu bulsam da ağzını yüzünü döksem diye
DmNiye sen uyumuonnu