12 Eki 2023 #21 Gokhandgnc35 Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙 Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 11,297 10,921 113 cuneyt3437' Alıntı: 30k kumardan geriye kalanı da hallettim 2 personelim var 2 milyon tl de ödeme alacagım var rahat olun biraz ödememi alamadım Genişletmek için tıkla ... 2milyon tl kac para yapiyor
cuneyt3437' Alıntı: 30k kumardan geriye kalanı da hallettim 2 personelim var 2 milyon tl de ödeme alacagım var rahat olun biraz ödememi alamadım Genişletmek için tıkla ... 2milyon tl kac para yapiyor
12 Eki 2023 #22 E Enişte Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 72,125 76,990 113 Kumarda da yemıs olabilirdi sektör her türlü dalavere sahtekarlık yalan dolan hikayeye açık kımseyı yadırgamam adam dıye dolaşıp akıl verenlerde olacaktır kimler kaç kişinin canını yaktı belli değil herkese bol şans
Kumarda da yemıs olabilirdi sektör her türlü dalavere sahtekarlık yalan dolan hikayeye açık kımseyı yadırgamam adam dıye dolaşıp akıl verenlerde olacaktır kimler kaç kişinin canını yaktı belli değil herkese bol şans