Bu üç yöntem disi talep vermeyin reddediliyorNedemek yani
Ben Payfix verdim yine red yedi ne alakaysaBu üç yöntem disi talep vermeyin reddediliyor
Benimde üç kez reddedildi manuel havale de gelmezse ödemez sanmiyorumBen Payfix verdim yine red yedi ne alakaysa
Kaç kişi çekim yapabilirki nasıl yoğunluk oluyor 20 kişiden 2 kişi anca çıkar çekimdeBenimde üç kez reddedildi manuel havale de gelmezse ödemez sanmiyorum
Ama odemicek olsalar bakiyeyi komple silerler manuel havaleyi öderler gibiKaç kişi çekim yapabilirki nasıl yoğunluk oluyor 20 kişiden 2 kişi anca çıkar çekimde
dayı ben sweet de bonusla 170 yaptım parayı sonra 10 tl den çevirdim kalp patladı 400 oldu satın aldım sonra ödemedi 170 kaldı 10 tlden çevirdim yine oyuna attı 1000 tl oldu bakiye 500 çekim verdim payfix gelmedi daha beklıyoz red de yemedi yarım saati geçti kdkdKaç kişi çekim yapabilirki nasıl yoğunluk oluyor 20 kişiden 2 kişi anca çıkar çekimde
Bakalım 20 dakka oldu bekliyorum senin kaç dakka olduAma odemicek olsalar bakiyeyi komple silerler manuel havaleyi öderler gibi
15.49 da verdim cekimBakalım 20 dakka oldu bekliyorum senin kaç dakka oldu
15:28 de verdim bende bekliuom15.49 da verdim cekim
Manuel havale yarım saat oldu bende bekliyorumManuel havalede 1 kişi red yerse kimseyi ödemezler bekliyoruz bakalım manuel havale ile yaptık