- 34,552
- 19,153
- 113
Benim de kafa hep güzel kanka ne edek icmeyelimmiBen yanlis anlamadim kafasi guzeller bizu buluyor😂
Benim de kafa hep güzel kanka ne edek icmeyelimmiBen yanlis anlamadim kafasi guzeller bizu buluyor😂
İrmik hrlvasiyla votka iciom awBen yanlis anlamadim kafasi guzeller bizu buluyor😂
Bu nasıl bı capsizlik 🤓🤓İrmik hrlvasiyla votka iciom aw
Senin kendinden başkasına zararin olmaz ahmoBenim de kafa hep güzel kanka ne edek icmeyelimmi
Kafam güzel ahmo. Bişeyi kırk dediler benim kafayıda güzel ettiler iyi mi 🤣🤣1xbet engellemez kanka
Ahmoyla ahbapliginizin oldugu belli 😂İrmik hrlvasiyla votka iciom aw
Ne dior abiniz forumcak kariyerimizin en çapsiz ayindayiz her hattiylaBu nasıl bı capsizlik 🤓🤓
Kanka benimkiler bitti vallaKafam güzel ahmo. Bişeyi kırk dediler benim kafayıda güzel ettiler iyi mi 🤣🤣
Duzelecegiz inşallahNe dior abiniz forumcak kariyerimizin en çapsiz ayindayiz her hattiyla
1 bavul ickim var aga 1 bavulu bitti oda bitsin dogru bulgaristana doldurmayaKanka benimkiler bitti valla
Aga 30 liradan bira alıyoruz hazır almışken bı poşet yeter bana1 bavul ickim var aga 1 bavulu bitti oda bitsin dogru bulgaristana doldurmaya
Bizde biri vardi tayinin cikti dediler. Tekel bayii varsa giderim dediBende para biter aş biter icki bitmez
Burda 27 lira. Sen parayı bana yolla ben sana gönderirim kanka.Aga 30 liradan bira alıyoruz hazır almışken bı poşet yeter bana
One la 30 lira 40 lira bira yuhhh aw ben kasayla getirtiom bacanagin dobloya yukluyoz ole is mi olur 50 tl nerdeyse yuhhh amk 2 binliraya 2 bavul icki di orum raki votka cin jackAga 30 liradan bira alıyoruz hazır almışken bı poşet yeter bana
Sen parayı yolla ben alırım kankiBurda 27 lira. Sen parayı bana yolla ben sana gönderirim kanka.
Kırmızı 36 lira olmuş awOne la 30 lira 40 lira bira yuhhh aw ben kasayla getirtiom bacanagin dobloya yukluyoz ole is mi olur 50 tl nerdeyse yuhhh amk 2 binliraya 2 bavul icki di orum raki votka cin jack
2ye 1 dk var ahada 2 oldu merak biticekBeklemeye devam