- 1,706
- 1,784
- 113
Oha. Kral sen nerede yaşıyon. Bize Allah'tan yakın yol. Sıkıştığımızda hallediyoruz hemen kumbaradanOto mu o ne bize en yakın otoyol 800 km ilerde
Oha. Kral sen nerede yaşıyon. Bize Allah'tan yakın yol. Sıkıştığımızda hallediyoruz hemen kumbaradanOto mu o ne bize en yakın otoyol 800 km ilerde
Şaka yapiyom kanka totosun lafı oraya goturecegini biliyodumOha. Kral sen nerede yaşıyon. Bize Allah'tan yakın yol. Sıkıştığımızda hallediyoruz hemen kumbaradan
Ebediyen mi uyumazsin dostKaldırın şu adami artik 24 bin benim olsa uyumam
O sendikali sen harranlisin😂Kaldırın şu adami artik 24 bin benim olsa uyumam
Ne güzel anlaşıyoruz değil mi arkadaşlarım 🤗 zihniyet aynı olunca 🤣Şaka yapiyom kanka totosun lafı oraya goturecegini biliyodum
Yaşamaksa sözde yaşıyor azda olsa uyuyoz artik uyandığımda hayatı sorgular oldum.hergun ayni şeyler diye konuşuyorum. 08.30 mesai 18.30 bitimi hayat işte geçiyor asgari ucretEbediyen mi uyumazsin dost
Öyle deme kral. Şahsen ben 20 gün çalışıyorum o paraya. Ben en az 20 gün uyumazdımEbediyen mi uyumazsin dost
Hain misin sen kankaYaşamaksa sözde yaşıyor azda olsa uyuyoz artik uyandığımda hayatı sorgular oldum.hergun ayni şeyler diye konuşuyorum. 08.30 mesai 18.30 bitimi hayat işte geçiyor asgari ucret
Ne alaka simdiHain misin sen kanka
Hayatım boktan geçmesi tat vermemesimi hainlik oluyorHain misin sen kanka
İşte bu senin kendine yaptığın en büyük hainlik değil mi zaten.birşeyleri değiştirebilecek gücü kendinde görmen lazım dostHayatım boktan geçmesi tat vermemesimi hainlik oluyor
HainnnHayatım boktan geçmesi tat vermemesimi hainlik oluyor
Çok güzel hareketler öyle bı skeç var reis şaka yaptımHayatım boktan geçmesi tat vermemesimi hainlik oluyor
Bende diom nedio bu arkadaş eyvallah kardesÇok güzel hareketler öyle bı skeç var reis şaka yaptım
Sakalına sctigim