- 1,961
- 913
- 113
Tebrikler iyi kazançGece 12 ye kadar sonuçlanırsa 10 kişiye 100 TL dağıtacağım burdan destek olan arkadaşlara eyvallah
Tebrikler iyi kazançGece 12 ye kadar sonuçlanırsa 10 kişiye 100 TL dağıtacağım burdan destek olan arkadaşlara eyvallah
Rahat ol reis gelmiş sonuş belli site sağlam iyi yerden oynamışsın allahtan için rahat olsun onlar için çekirdek parası merak etmeBekliyoruz bakalım. Umarım sonuçlanır
Dostum tbrk ederim kazancin icin.bu neyin tereddutu yahu 1xbetdesin ole kici kirik betcoolara bnzemez orasi alirsin parani.bazen boyle sistemsel aksakliklar oluyorDiğer maçlarım da bunlar. Hepsi tuttu
Gece 3e kdr sonuclanmazsa dagitimdan vazmi gecicen bro.bizim sucumuz ne bea 😔😔Hadi gece 3 e kdr olsun. Gece 3 e kdr sonuçlanırsa 1000 TL sini dağıtırız kumarbaz arkadaşlara.
12 den sonra sonuclanacak kral sabrın sonu selamet 💸Halen sonuçlanmadı bekliyorum
Bizde bekliyoz bro hadi iyi haber ver bize 3e kdr vaktimiz varHalen sonuçlanmadı bekliyorum
Dost sonuçlanır merak etmeHalen sonuçlanmadı bekliyorum
Halen sonuçlanmadı bekliyorum
[/QUOTEalt
Kazancın daim olsun sabret tutmuş sonuçta kaç saat olduHalen sonuçlanmadı bekliyorum
Gece 12 den 5. 10 dakka sonrasi sonuclanir 1xbet saat farkida olursa gece 01 den 5 dakka sonra sonuçlanır genelde ertelenen ve böyle bazi maçları yaptigi gibi.. sikinti edilecek durum yok tebrikler kazancın için.Halen sonuçlanmadı bekliyorum
2 saat 58 dkmiz kaldiHalen sonuçlanmadı bekliyorum