Sabah canli destege baglandım.deneme bonusu var mı dedim yok dedi ama sizin icin 50 fribet tanımlayabiliriz dedi tanımladı.
Çevrim şartı 200 yap çek.cevrimi tamamladım.çekim yapıcam.gelirse bilgilendirme yaparım arkadaşlar
iyi siteArkadaşlar yemin ediyorum talımat verdim 5 dk da hesaba gecti payfixten.denemek istiyen denesin.ben bu forumdan cok faydalandım benımde bir faydam olsun diye yazıyorum
Kral sal siteyi, hayalet gibi at organı site; bir var bi yok.sonicbet güncel adresi bilenlere yazabilir mi
Şimdi bende aldım tskler dost
Sabah canli destege baglandım.deneme bonusu var mı dedim yok dedi ama sizin icin 50 fribet tanımlayabiliriz dedi tanımladı.
Çevrim şartı 200 yap çek.cevrimi tamamladım.çekim yapıcam.gelirse bilgilendirme yaparım arkadaşlar
Bende aldım tşk
ekledi teşekkürler
Sonicbet401.com mesaj gelmiş oradan gördümsonicbet güncel adresi bilenlere yazabilir mi
kanıtAğır dolandırıcı sitedir arkadaşlar uzak durun
Başka bi forumda sponsordu en az 10 kişiye para taktı kaçtı
Sakın yatırım yapma bugün arkadaşım dahil 1.5k paraya çöktüler. İp vs deyip banlıyorlar her yerden.Teşekkürler dostum, çekim talebi verdkm beklemedeyim
Çok geçSakın yatırım yapma bugün arkadaşım dahil 1.5k paraya çöktüler. İp vs deyip banlıyorlar her yerden.