- 4,054
- 2,821
- 113
Sahte site ...
Bu bence site adamı ulan hadi açıldı site oyunlar açılmaz ken bu adam nasıl çevrim yapmış bi sorunCekimin gelirse bizede yazarmisin
Tezgah çünkü kullanıcı adı parola vs data topluyorlar açan adamın tc onayı bile yokBenim üyeliğim vardı eskisini silmişler yeni açtım talep ettim eklendi ama hiçbir oyuna vs girmiyor yine
TC onayı yapSonicbet1.com sitesi açılmış 50tl deneme bonusu veriyor talepten direk ekleniyor 5kati çevrim yatırım şartı yok 200tl çekim. Çekim talebi verdik gelirse yazarım buraya
Farklı kullanıcı adı vs kullandım bu yüzdenTezgah çünkü kullanıcı adı parola vs data topluyorlar açan adamın tc onayı bile yok
çekim geldi 200 teşekkürlerSonicbet1.com sitesi açılmış 50tl deneme bonusu veriyor talepten direk ekleniyor 5kati çevrim yatırım şartı yok 200tl çekim. Çekim talebi verdik gelirse yazarım buraya
Siteye ne zaman gitsem bakımda yazıyor siz nasıl oluyor üye olup bonusu alıp çevrimi tamamlayıp çekim talebinde bulunup ve onaylanıyor 🤔çekim geldi 200 teşekkürler
ironi dostum sen yenisin galibaSiteye ne zaman gitsem bakımda yazıyor siz nasıl oluyor üye olup bonusu alıp çevrimi tamamlayıp çekim talebinde bulunup ve onaylanıyor 🤔
harcarlar seniSiteye ne zaman gitsem bakımda yazıyor siz nasıl oluyor üye olup bonusu alıp çevrimi tamamlayıp çekim talebinde bulunup ve onaylanıyor 🤔