- 2,182
- 275
- 83
taktiği olan varsa yazsın da kazanak bilader sürekli kaybettim önceden 20 20 atıyom artık günde onu da atmıcam ak hep gidiyor
Hepsi ayni gittimi hepsinde gidiyor ama canli casini daha berbatyav önceden diyorum cok oynadım limtiledim kendimi rulet bitridi beni rulet bela oyun
evet bela işte futrbola döndüm sonra da burda da 20 20 atıyom hep birşey olmuyor taktiği olan varsa söyleyin agaHepsi ayni gittimi hepsinde gidiyor ama canli casini daha berbat
Kardeş küçük paralarla toplamak zor yaartık 20 20 atıyom da atmıcam ak hiç kazanamıyom bagımlılık oldu atmıcam biri taktik söylesin son denicem nasıl analiz yapıcam la kimse mi bilmiyor yardım etsin biribilader canlı taktik ne takımları bilmek şart mı
Gollu gecebilecek karsilasmalari bul iy 0.5 ust 1.30 1.35 acilan olursa bas gitsin 2 3 tane bulevet bela işte futrbola döndüm sonra da burda da 20 20 atıyom hep birşey olmuyor taktiği olan varsa söyleyin aga
bunun yöntemi taktiği bilgisi tecrübesi falan yok, eğer şansın yoksa ejderha olsan boş.artık 20 20 atıyom da atmıcam ak hiç kazanamıyom bagımlılık oldu atmıcam biri taktik söylesin son denicem nasıl analiz yapıcam la kimse mi bilmiyor yardım etsin biribilader canlı taktik ne takımları bilmek şart mı
Aynen kralbunun yöntemi taktiği bilgisi tecrübesi falan yok, eğer şansın yoksa ejderha olsan boş.
yine nde biraz bilgi lazım hacı hiçbiri mi gelmez hep ters köşe oluyorbunun yöntemi taktiği bilgisi tecrübesi falan yok, eğer şansın yoksa ejderha olsan boş.
biz kahin miyiz bizde oynuyoruz bazen alıyoruz bazen kayıp ... analiz falan yapanda çok azdır buradaaga nere4den anlıyoruz işte gollu olan maçları maç izlemek şart mı maçları bilmek şart mı oranlara göre olabilşiyor mu birşeyler
Takip etcen birazda sansin olcakaga nere4den anlıyoruz işte gollu olan maçları maç izlemek şart mı maçları bilmek şart mı oranlara göre olabilşiyor mu birşeyler