- 729
- 327
- 63
Bence rolling yapalim hacimm
Usta dün 0/1verdim riskli deyip oynamadın umarım beni de secersin bePara gelmiş beyler burada 10 kişşyi paylaşacam onlar mesaj ile bana Papara no ve isim soyisim yazdınlar ve rica ediyorum ödeme yapıldıktan sonra burada ödemesini alan paranın geldiğini söylesin
Agzından cıkanı kulağın duysun bir tane kötü lafımı bul bu adama karsı üyeliğimi iptal ettircem şimdi git Baska yerde ötSöven adamlar şimdi adamı yağlıyorm, ayıp gerçekten
Para gelmiş beyler burada 10 kişşyi paylaşacam onlar mesaj ile bana Papara no ve isim soyisim yazdınlar ve rica ediyorum ödeme yapıldıktan sonra burada ödemesini alan paranın geldiğini söylesin
Burda yeni üye olup da ötme bizahmetSöven adamlar şimdi adamı yağlıyorm, ayıp gerçekten
Hocam Allah askına ben bişey dedim mi durduk yere gelip yaglıyorlar falan daha 3 mesajı var gelmiş ahkam kesiyorBeyler kalp kırmaya hiç gerek yok
Hocam Allah askına ben bişey dedim mi durduk yere gelip yaglıyorlar falan daha 3 mesajı var gelmiş ahkam kesiyor
La ne oldu yine gece yine mi başladı Rolling
Uyumadık reis siyahbeyazı bekliyoruz 10 kişi seçicek gözümden uyku parçalanıyırLa ne oldu yine gece yine mi başladı Rolling
Al bendende okadarUyumadık reis siyahbeyazı bekliyoruz 10 kişi seçicek gözümden uyku parçalanıyır
Şansı daim olsun valla gene kazandı reisLa ne oldu yine gece yine mi başladı Rolling