- 5,771
- 2,035
- 113
Ya arkadaslar ben yanlismi okudum anladim herkezde sallayip duruyor bana soylemedimi bunu siyah beyaz bende dedim ki rolling turmazsa etkinligi baskan yapsin dedim kimsenin sesi cikmadi
Peki hata benim kusura bakmaBules baskan burda hatali olan sensin ama siyah beyaz soyledi ben atayim sen etkinlik yap diye
Kardeş bak ben sinirli biriyim herkes etkinlik istemiyoruz Rolling devam dedi Blue's de arkadaşlar Rolling istiyor devam et dedi adamın suçu ne 20-30 lira için ruhunuzu satarsınız wallaNeyi anlamadin acaba adam dediki ben msj atamiyorum gonderim yapayim siz etkinlik yapin dedi bunun neyini anlamadin acaba
bidaha ki sefere olmasınPeki hata benim kusura bakma
Kardeş bak ben sinirli biriyim herkes etkinlik istemiyoruz Rolling devam dedi Blue's de arkadaşlar Rolling istiyor devam et dedi adamın suçu ne 20-30 lira için ruhunuzu satarsınız walla
Herkes haddini bilsin kardeşim o zaman şurda üç kuruş için kimseyi suçlamamom mantığı yokUsta ağır olmuş bu sakin ol gerek yok gerilmeye
Herkes haddini bilsin kardeşim o zaman şurda üç kuruş için kimseyi suçlamamom mantığı yok
Bonus gelse yazmayız rahatsız etmek istemiyorum kim bakıyorBana yazıyonda dostum ben bakmadım ki ona
Ah be abi naptın sen tüm sırrı bozdunPeki hata benim kusura bakma
doğru diyon kardeşim valla tutsa sesleri çıkmaz tutmayınca ben öyle demiştim ben böyle demiştim gidin kendiniz oynayın o zamanHerkes haddini bilsin kardeşim o zaman şurda üç kuruş için kimseyi suçlamamom mantığı yok