- 2,209
- 1,152
- 113
Aynen
Necip memiliyi koysun abiBlues uyanıksan o mübarek elerin dert görmesede şu profil resmini değiştirsen, buna baktıkça uyuz oluyorum
Anket yapalımNecip memiliyi koysun abi
Sorun yok kral parayı al önce önemli olan oDaha ödeme gelmedi beyler
Yaptı işte buydu
Bu forumdaki butunmsjlari bastan sona kadr okudum 20 sayfa.her forumda oldugu gibi burdada lavuklar var harbilerde var.parayi duyunca biz hepburdaydik diyende bide cem yilmaza rakip @Cumali var begendim kardes espirileeiniNecip memiliyi koysun abi
Parayı tam alda reis gerisi önenli digilDaha ödeme gelmedi beyler
benim mesaj ile alakasını pek anlayamadımBu forumdaki butunmsjlari bastan sona kadr okudum 20 sayfa.her forumda oldugu gibi burdada lavuklar var harbilerde var.parayi duyunca biz hepburdaydik diyende bide cem yilmaza rakip @Cumali var begendim kardes espirileeini
Teşekür ederim, bende senin beni sayfanın başından sonuna kadar beğenmeni beğendim, sayende beğeni sayım 65'e çıktıBu forumdaki butunmsjlari bastan sona kadr okudum 20 sayfa.her forumda oldugu gibi burdada lavuklar var harbilerde var.parayi duyunca biz hepburdaydik diyende bide cem yilmaza rakip @Cumali var begendim kardes espirileeini
benim mesaj ile alakasını pek anlayamadım
Alakasi yok dostum ben yorum yapacagim zamn en sondaki msj neyse onun altina cvp yaziyorum yanitlayi kullanarakbenim mesaj ile alakasını pek anlayamadım
Kafa adamsin dostum realde senin profilinde bi ark var hem haci hem cigara iciyor degisik bi cocukTeşekür ederim, bende senin beni sayfanın başından sonuna kadar beğenmeni beğendim, sayende beğeni sayım 65'e çıktı
Süleyman cakır yakışırrrTeşekür ederim, bende senin beni sayfanın başından sonuna kadar beğenmeni beğendim, sayende beğeni sayım 65'e çıktı
Sen onlardan değilsin demi kardeşimBu forumdaki butunmsjlari bastan sona kadr okudum 20 sayfa.her forumda oldugu gibi burdada lavuklar var harbilerde var.parayi duyunca biz hepburdaydik diyende bide cem yilmaza rakip @Cumali var begendim kardes espirileeini
Valla ben dün de vardım bugünde Benfica adlı basket şikesine denk gelmiştik hattaSen onlardan değilsin demi kardeşim
Surda 4 yada 5 msj yazdim hic etkinlige ilgim yada talebim oldugu izlenimi olsutumu sende? Farkindaysan etkinlik yapan arkadasa ithamim bile olmadi direkt olarak sadece cumaliye takildim.etkinlige katilmak icin hk etmek gerekiyor bu konuda o hak bna dusmuyor suan.Sen onlardan değilsin demi kardeşim