- 1,539
- 599
- 113
Atam @Sonsuz15 bozmaya ne veriyor
Yapacak bişey yokAlt oynayıp milleti tribe soktun nasıl uyucaz
3kAtam @Sonsuz15 bozmaya ne veriyor
Çok az aqa veriyorBence boz uyu.....uykun kaçmasın..yarin yeniden dene sansini
Şuan değmez bozmayaKanka bozmaya değer mi bilmiyorum kostarika ligi 1.0 da bitebilir 3.0 da senin elinde
Şuan değmez bozmaya
Umarım gol gekecekse bile 75 e kadar gelmesinde yükselsin...zor seçim..kasa yoksa ben bozardim..ama kasan varsa bekliyeceksinÇok az aqa veriyor
Aynen 60 gibi verdiğimi alırımBencede bozulmaya değecek para değil bastığına göre
Min çekim 50k dost ondan bozmaya degmezUmarım gol gekecekse bile 75 e kadar gelmesinde yükselsin...zor seçim..kasa yoksa ben bozardim..ama kasan varsa bekliyeceksin
Kuzen bekleriz sinerji yaparızMin çekim 50k dost ondan bozmaya degmez
Eyv bu gelse yarın yaparız 50k yıdaKuzen bekleriz sinerji yaparız
5emekli maaşı minumun çekim neyin nesiymis...Min çekim 50k dost ondan bozmaya degmez
Happy kampanyası minimum yatırımın 5 katı Max 10 katı 10k yatırdık 120 spin aldık 25 betten 1k zor verdi amk5emekli maaşı minumun çekim neyin nesiymis...
Bozma o vakit..gelirse gelir gelmezse zaten 50k ye ulaşmak hayaldi dersin geçer gidersin
Şans gülmemiş kuzen yaHappy kampanyası minimum yatırımın 5 katı Max 10 katı 10k yatırdık 120 spin aldık 25 betten 1k zor verdi amk
Aynen hiç bi cacık vermedi birdaha yatırmam burayaŞans gülmemiş kuzen ya
Eyv 😍😍😍😍Sen kazan Türkiye kazansın Atam @Sonsuz15
Zaten betco alt yapılar slotlards öldürğyor yaAynen hiç bi cacık vermedi birdaha yatırmam buraya
Kondom reklamı almışEyv 😍😍😍😍